Þimdi faizler artar da buradan bir de 1500-1400'e deðerse millet iyice delirir.
Tam 2013teki operasyon gibi olur. Arkadaþým 2013'te 1800'lerden almýþtý her gün küfür ediyordu keþke bulaþmasaydým diye
ytd
Þimdi faizler artar da buradan bir de 1500-1400'e deðerse millet iyice delirir.
Tam 2013teki operasyon gibi olur. Arkadaþým 2013'te 1800'lerden almýþtý her gün küfür ediyordu keþke bulaþmasaydým diye
ytd
Trade iki deðer arasýnda yapýlýr. Global piyasalarda ons dolarla ölçüldüðü için gr la trade daha zordur.
ons ta deðilseniz dolarda olmak gerekir. Ýþte bu noktada ucuzluk hangi vadede trade yaptýðýnýzla alakalýdýr. orta vadede bana göre pahalý, uzun vadede(1 sene üstü 3 seneye kadar) ucuz.
YAZIP ÇÝZDÝKLERÝM YATIRIM
TAVSÝYESÝ OLMAYIP
FALDAN ÖTEYE GÝDEMEZ...
Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIÞMASIZ baþýmý sallayýp onaylýyorum.
Selametle.....
$1728 dayak klubü
Her yýl olduðu gibi bu yýlda geleneksel "Ýçinde kenterelyon ton altýn bulunan göktaþý" haberi mevsimi baþladý.. Avlanma mevsimi bitene kadar Sn.Ahalimizin Altýn'ýný kaptýrmamasý önemle rica olunur..Ulusal Havacýlýk ve Uzay Dairesi (NASA), yüzeyinde 10 kentilyon $ (10bin dolar ve ardýndan 15 tane daha sýfýr) deðerinde maden barýndýran '16 Psyche' asteroidine uzay aracý göndermeyi planlýyor. Bu hamle, dünya ekonomisini yerle bir edebilir. https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/...hamle-6584061/
Tam ben her dipte korku yaymak için kullandýklarý "astroidlerde bilmem kaç kentrilyon ton altýn madeni bulundu" haberini ne zaman yayýnlayacaklar? demiþtim ki haber dün piyasa en sýð olduðu zamanda teknikleri bozarcasýna satýþ yaptýklarý anda yayýnlanmýþ. Altýn yatýrýmcýsýný rahatlatan bir haber.
-------
Yazdýklarým kiþisel görüþlerim olup asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Unuttuk gitti zaten D.Kranzler bey kardeþim.. Sonsuza kadar QE'ye inanýyoruz, inanmasak Altýnda Gümüþde iþimiz ne ki!.."Forget The Taper, More QE Is Coming Along With Higher Gold And Silver Prices.."
https://investmentresearchdynamics.c...silver-prices/
Bilgilendirici...
“Sermaye piyasasý, sabýrsýz kiþiden sabýrlý kiþiye para aktaran bir araçtýr". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Yer Ýmleri