Originally Posted by
Carrah
Topigin müdavimlerindenim , finansal ve hayat görüşü olarak kendimi sn cauti ye çok yakın hissediyorum. Farkımız ben daha 38 yaşındayım ve malesef para kazanıp tasarruf yapmaya 3 yıldır başlayabildım ve ben birikime başladığımda dolar bazlı gelirim çoktan 4-5 yol öncesine kadar 3 ye birine dusmustu. Allah a şükür finansal piyasalarda şansımız yaver gidiyor ve tasarruf bilincim var yoksa şimdi beyaz yakanın halı harap , karı koca uzman doktoruz halen oturduğumuz evi peşin alacak paranın yarısını ancak çıkarabiliriz.. neyse uzatmadan kendime bu ara yeni portföy yaptım onu paylaşmak isterim bimas, Enerjisa , akgrt, ismen , ykbnk, alkım.. bir de dönemsel diye hanıma biraz Tüpraş aldiricam...yorumda bulunan olursa şimdiden teşekkürler.
Bir yerden başlamak gerekiyor, ne kadar erken o kadar iyi. Ancak hiç bir zaman da bizden geçti dememek gerek. 40-45-50 farketmez. Bu bir kültür zaten, kendimiz bir yana, eşimize dostumuza, özellikle genç beyaz yakalara aşılamaya çalışmamız lazım.
Hisse seçimi konusunda yorum yapmak zor, ancak çöp hisse olursa, olumsuz görüş belirtirim, yoksa hepsi güzel firma. Sadece şunu söyleyebilirim, bankacılık ölü gibi, hisseler de öyle. Özellikle ülkemizde bankacılık üvey evlat muamelesi görüyor.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri