Valla bana mantýklý geldi,aslýnda denenebilir.Benim ana kuralým zarardayken satýþ yapmam,hep toplarým,þu ara aldýðým kaðýtda sanýrým 6 aylýk bilançodan sonra artýya geçerim,az biþi deneyeyim bakayým.Benim sýkýntým çok yüksek komisyon ödemem,paranýn çoðu iþbankta,az biþi bilinçli olarak düþük komisyonlu alternatiflere parayý aktarmýyorum.Yüksek komisyon ödeyeceðimi bildiðimden az iþlem yapýyorum.Ama az biþi deneyeyim bakalým.Nibaþ ýn meþhur videosunda o spek kadýn aman ha günlük trade etmeyin diyordu çakal arkadaþlarýna.Aslýnda speklerde bizlerin günlük trade etmesini istemiyor sanýrým.
Gerçi kaðýt böyle giderse altý aya kalmaz speði ben olacaðým bu gidiþle)))))))))))
Þu olaya bak spk var ,þirket patronlarý var þu var bu var,kadýnýn dedikleri ibret alýnacak þeyler.Hemen hemen her kaðýtda böyle gruplar var,Kadýn 25.52 de trade i önleyeceðim diyor,kap haberi ayarlýyacaðým diyor,yükseliþ trendi onaylandý diye saðda solda dillendireceðiz diyor.Bizler de bilanço analiz ederiz,sektörü inceleriz ,tahminler beyin fýrtýnalarý þu bu karþýmýzdaki speklerin akýllarý da bunlar.Nasýl bir mecradayýz nerde kimlerden para kazanmaya çalýþýyoruz görmek lazým.Yoksa uzun vadeli yatýrýmcýlýk þu bu tamam da karþýmýzdaki rakipler bunlar.
29.19 da kafaya mal yemiþ aðlýyor üçkaðýtçý kadýn,millet salak mý elbet herkes kendi aklýnca para kazanmaya çalýþacak.
Hisse 1.5 yil icesinde 6 dan 90 olup ardindan 12 lere çekilmiþ.... youtube yorumlarinda birinin intihar ettigi yaziyor... cok uzucu gercekten
Son düzenleme : HATAKE; 18-07-2021 saat: 23:25.
yazdýklarým tamamen kiþisel yorumlarým olup hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi deðildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileðiyle...
Yer Ýmleri