Buyukler kesýnlýkle kucuklerýn trade yapmasýný ýstemez.Yukarý cekýp gel gel der sonra yukardan elýne verýr.Asagýlardan yýne trade eder ufaklardan yukardan aldýklarýný tekrar gerý alýr.
Trade buyuklerýn en buyuk kazanc sýstemýdýr
Buyukler kesýnlýkle kucuklerýn trade yapmasýný ýstemez.Yukarý cekýp gel gel der sonra yukardan elýne verýr.Asagýlardan yýne trade eder ufaklardan yukardan aldýklarýný tekrar gerý alýr.
Trade buyuklerýn en buyuk kazanc sýstemýdýr
Söyledýklerým Bený Baglar Kesýnlýkle Yatýrým Tavsýyesý Degýldýr.
hkm nýn dedýgý gýbý bu boluýme uygun deðil yazdýklarým gerekýrse ýsteyene ozeldenn yazarým.
hkm arkadasýn ýstegý uzerýne býr kerelýgýne mahsus cezamý kaldýrdým.
tekrar herkezden ozur dýlerým topýgýn kuralýna uygunsuz yazýlarýmdan dolayý
Ya ceza ne demek ,bu kadar bilgi verdiniz,kendi adýma teþekkür ederim.Benim açýmdan sizin sistemin sýkýntýlý tarafý zarardayken trade edecek psikolojýnýzýn olmasý,ben genelde sisteme inanýrým,benim sistemimde zarara satýþ yok.Paçal da yaparým.Bir ton analist dinledim paçal yapýlmaz þu bu,yahu kaðýdý almaya karar vermiþim ,misal kaðýt 10 dan 5 e düþmüþ ,analizime güveniyorsam bu fýrsatdýr lotumu artýrýrým.Ha borsanýn çöküþ zamanlarýna denk gelirsem geçmiþ olsun tabi)))))))Þimdiki kaðýdýmda 6 aylýk bilanço sonrasý kesin artýya geçerim,komisyonum yüksek olmasýna raðmen borsa hayatýmda ilk kez günlükçü gibi iþlem yapacaðým,kimbilir belki de acemi þansým tutar.
Tabi aramýzdaki fark,benim hep tek kaðýda ve yüklü girmem.O zaman trade etmektense pusuya yatmak daha mantýklý oluyor.
Valla benim borsa hayatýmda ilk yýllar dýþýnda genelde zarar yoktur.Hep ayný sistem,topla topla topla,sonra sat sat sat:))))))) Zarardayken topla kardayken sat.
O cesaretý ben bazen nadýr olarak yapýyorum. bu cesaret bende olsa daha ýyý trade yapardým.Yarýyla trade eder yarýsýylada beklemede kalýrýdým.Boylece trade ettýgým hýsse lotlarýmý kaptýrsam býle yukarý cýktýgýnda elýmde hala var dýye yýnede sevýrýdým.
hele býrde malýyetýmý trade ederek cok cok altýna cekebýldýysem degme keyfýme.
Bunu býr defa becerdým.Nthol de
4.25 e aldýgým lotlarý 5.10 dan sattýgýmda malýyetým 2.60 lardaydý
Ama sonradan týrsttým bu hýsseden 20 yýllýk deneyýmýmle bu hýsse borsanýn en lanet hýssesý oldugunu býlýyorum
Býrde dohol
Yer Ýmleri