Degerli yorumlarýniz icin cok tesekkurler sayýn Dudu
tasarrufa yatýrýma sabretmeye devam![]()
Degerli yorumlarýniz icin cok tesekkurler sayýn Dudu
tasarrufa yatýrýma sabretmeye devam![]()
yazdýklarým tamamen kiþisel yorumlarým olup hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi deðildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileðiyle...
Bence bu süreç böyle gitmeyecek. Önümüzde 2 secenek olacak; ya 1 alt segmente yolculuk baþlayacak, yada 10 15 yýllýk refah sürecine gireceðiz.
30 yaþýnda bu böyle gitmez diyerek yatýrýma baþladým, Tuncay Turþucu'nun çocuðunuza borsa hesabý açýn yazýsý sayesinde borsaya giriþ yaptým. 2019 kasýmda aylýk alýmlarla baþlayan süreç pandemi ile birlikte þekil deðiþtirdi. Bedelli sermaye artýþý trendi (kent, merko, crfsa) sayesinde 10 sene sonrasý için hedeflediðim miktara ulaþarak 32. yaþ günümde memurluktan istifa ettim. %30 eurobond, %65 hisse, %5 nakit þeklinde bir portföyüm var.
Esnaflýk yaptýðým dönemde insanlarýn dertlerinden, özel sektörde çalýþtýðýmda modern kölelik düzeninden, iki farklý kurumda memurluk yaparken de normal hayatýmda muhatap olmayacaðým insanlarýn amirim olmasýndan býkmýþtým. Her sabah alarmla uyanmak bile aþýrý sinir bozucuydu. Þansýn da yardýmýyla hedefime ulaþtým. Bunlarý da hava atmak için yazmýyorum, disiplinli bir þekilde yatýrým yapan herkesin gönlünden geçenlerin olmasýný dilerim.
Ufukta degisimin ilk isaretleri gorundugu anda alacak mal bulamayabiliriz...
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer Ýmleri