Ben de þu ortamda yeni giriþimleri, ticari faaliyeti hep enayilik olarak gördüm. Mevzu çok para kazanmaksa, ben zaten bunu istemiyorum. Çok daha fazla param olsa eþim, çoluk çocuk için iyi. Bir de çok fazla yardým ederim ihtiyaç sahiplerine, ona empati yap, bunu düþün vsvs..özetle parayý kendim için istemem...bu nedenle þirket kur, týrmala, çok kazan vs bana saçma geliyor.
Ben hep aðrýsýz baþým, kaygýsýz aþým olsun istedim. Hiç bir zam döneminde yöneticilerimle zam pazarlýðý yapmadým...gerçi iþ arkadaþlarým, sen direktörün has adamýsýn en iyi zammý hep sen alýyorsun derlerdi
Bir gün yýl sonu deðerlendirmesinde yöneticime "sorumluluklarým, iþ yüküm %20 azalsýn, maaþým da %20 düþsün dedim", olm salak mýsýn, olmaz öyle þey dedi

yani deðil yeni iþ kurma, mevcut iþleri tasfiye etme modundaydým hep
Þuraya geleceðim, insanlar çeþit çeþit..ben 70-80 yaþýndaki iþ adamlarýndaki çalýþma hýrsýný anlamazdým..ama sonra anladým ki, o da onunla mutlu oluyor, ondan zevk alýyor..mevzu para deðil, mevcut parasý zaten 7 sülalesine yeter..sonuçta karakterler çok farklý..bu karakterde genetik faktörler, yetiþtiðin çevre, anne-babanýn durumu vs hepsi etkili oluyordur.
Seni ne mutlu ediyorsa o þekilde ilerlemek en doðrusu.
Yer Ýmleri