syn fumarex elinde gözde hisse olan yatýrýmcýlar gözde nin ederini deðerini olmasý gereken fiyatý biliyor
gözde yi fiyatlayacak olan piyasa deðil ülker ailesidir bugün bist 100 % 2 %3 pirim yaptýðý günde
ülker gurubu hisseleri sokm maktk gözde eksi kapattý yatýrýmcýsýna zulum iþkence yapmayý seviyorlar
siz her ne kadar batan geminin mallarý tarzý gözde ile bilgi verseniz yazsanýzda gözde piyasa reel davranýþý sergilemez
geçmiþte çok gözde ky maðduru oluþtu bu forumda çok ah çok beddua alýndý gözde ters hareketleri sever
ne zaman ne yapacaðý belli olmaz m.ülker faktörünü dikkate almanýzý tavsiye ederim gözde forumdaþ olarak
bol bereketli kazançlar
Haklý olabilirsiniz. Burada Gozde övmek gibi bir niyetim yok.Sadece olaný ve gördüðümü söylüyorum.
Ýnsanýn sabrýnýn bittiði noktalarda bazen hisseler kopabiliyor.
Hisseye inanýyorsanýz Murat, Mehmet fark etmez illaki ederini bulur.
Bu çoðu hissede böyle.
Ben bu hatayý daha önceden yaptým.
Zamaninda elimde hatiri sayili lotlarý olan bir hisseyi elimde 1 yýla aþkýn taþýdým zaman zaman bezdirdi.Sonra %30 karla çýktým.
Hisse daha sonra %400 gitti.
Böyle sayabileceðim bir sürü örnek vardýr.
Bu forumda çoðu kiþi bu durumu yaþamýþtýr.
Bence asil mesele hissenin ederini bilip sabr etmektir.
Yatirmci isek eðer zaten bekleriz.Trader isek zaten onlar bu hissede bu makas aralýðýnda ugraþmazlar.
Sabrimizin tükendiði noktada hisseden çýkýp ta bir ay sonra ah vah etmemek için aldýðýmýz hisseyi iyi analiz edersek bu ðünlerde psikolojimiz iyi durumda kalir.
Zira Gozde bu hareketleri ile insani yoruyor.
Umarým Gozde hak ettiði yerlere gelir ve yatýrýmcýlarýna iyi kazançlar getirir.
Yalniz o zaman size soyle bir istatistikten bahsedeyim..ozellikle bu tahtada niye bu hisse gitmiyor diye surekli hayiflanip paylasim yapan kisiler erken pes ettiler..benden uyarmasi[emoji3526]..hani bir laf vardir ya fala inanmayin ama falsiz da kalmayin..gozde de biraz oyle..cok uzerine giderseniz birgun bi bakmissiniz satip cikmissiniz..bu hisseye inanacaksiniz elbette ama kendine haline de birakacaksiniz..hikaye belli sahibi de belli ederi de 3 asagi 5 yukari belli..o zaman sabir..buyuk volatilitelerde doldur bosalt yapmayi deneyin derim ana pozisyon tasiyarak..oyle daha eglenceli zaman geciyor[emoji3526]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gozde bir aydýr elimde.
Ýlk Bilançoda dikkati mi çekti.
Sonra zaten tavan yaptý.
Alýp almamakta tereddüt ettim.
Sonra almaya karar verdim.
Hisse geçen yýl ki zirveye daha yeni geldi.
Tepeden alan ve beklemek zorunda kalan yatýrýmcý hayli beklemiþ.
Þu aþamada hissenin geçmiþini bilen pek bu kaðýda bulaþmaz veya bulaþmak istemez.
An itibari ile %20 kardayým.
Bu kaðýtta deðil de bist30 olsaydým belki daha da fazla kar etmiþ olacaktým.
Potansiyeli yüksek bir kaðýt olduðu için bekliyorum.
Herkes neyin ne olduðunu biliyor.
Yeni zirveler inþallah yakýndýr.
Ýnþallah defter deðerinin olacaðý günleride görürüz.
Ytd
Biz dokuz 9 yýldýr bekliyoruz bekleyene neden bekliyorsun demiyorlar ondan sebep bekleyen bekler
beklemeye sabrý olmayan gider burada aslolan kimse kimsenin etkisi altýnda kalmadan karar versin
biz bu 9 dokuz yýllýk hisse.net forumda neler gördük neler yazýldý neler cizildi
gömlekcisi çantacýsý mal pazarlýyaný vs vs vs kimler geldi kimler geçti ah ah ah......
bereketli bol kazançlar
Syn gülenyüz haklýsýnýz.
Bist30 zirve yaptýðý günlerde bu kaðýdýn hala buralarda kalmasý sinir bozucu.
Bu kaðýtta ky yok gibi.Hiç bir mecrada çok yazýlmýyor, görülmüyor.
Bana ilginç geliyor.
Gozde nin yatýrýmcýlarý olarak bilgi, birikim, tecrübe olarak forumda paylasilmasi kanimca faydalý olacaktir.
Yatirim yapanlar zaten forumdaki yorumlara göre kagit oliyorsa onlar yatirimdan ziyade kumar oynuyorlardir.
Forumdaþlarýn bilgi, birikim ve tecrübelerini paylaþmalarý forum adýna faydalýdýr diye düþünüyorum.
Farklý açýlardan bakmamýzý saðlayabilir kanaatindeyim.
Yer Ýmleri