Disiplini elden býrakmadan gerekirse 10 kere STOP-GERÝ AL yapabilmek lazým. Ancak karanlýk odada oluþan fiyatlar beni ürkütüyor bir anda yüzde 5-10 luk marjlara muhatap olunabilir. YTD.
Disiplini elden býrakmadan gerekirse 10 kere STOP-GERÝ AL yapabilmek lazým. Ancak karanlýk odada oluþan fiyatlar beni ürkütüyor bir anda yüzde 5-10 luk marjlara muhatap olunabilir. YTD.
9,55 e kafa atabilecek mi bakalým? Beni ilgilendiren üzerinde 3 iþ günü kapanýþ olmasý. Geçen hafta 9,55 üzerinde sadece bir gün dayanabildi.
STOP seviyelerimi bir daha yazmayacaðým buraya bana komisyon ödettiriyorlar durduk yere![]()
Tahta çok sýð istedikleri hareketi yapýyorlar. Defansif davranmakta fayda var, düþenin dostu olmaz.
Mum grafik SAT verdi. Piyasa nasýl deðiþiyor deðil mi? 3 gün önce 10.00 aþýlýr mý derken boooom 9.00 desteðindesin. Kýsa vade dalgalar bunlar.. uzun vadede temel veriler ne diyorsa o olur. Yeter ki veriler hileli olmasýn. STOP' la çalýþýrým bazen bu karanlýk oda yüzünden arkasýndan bakarým ama yüzde 90 beni korur. Yarýn alým için teknik bir seviye belirledim ama artýk seviye paylaþmayacaðým. GÖZDE ile ilgili internette çok teknik ya da temel çalýþma yok, bu nedenle buraya yazdýklarýmýzý çok dikkate alýyorlar. YTD
![]()
Ama herkesin bildiði veriler var ortada paylaþmakta sakýnca yok...
Çünkü robotlarýn dikkate aldýðýný düþündüðüm üç ortalama aþaðýda...
Mesela 55 günlük H0 9.03 TL ve altýnda 21 günlük HO 8.95 TL
9 günlük HO ise 9.05 TL den geçiyor..
Hepsi birbirine çok yakýn deðil mi?
Ortalamalar kesiþiyorsa aþaðý ya da yukarý sert tepki beklemek yanlýþ olmaz.
Destekler çalýþýrlar mý? Yarýn göreceðiz.
Ýyi geceler.
AL SAT TUT tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri