Resmi kýrptýktan sonra da yükleyebilirsiniz daha görünür olur ancak baþarýlý olmuþ.
Resmi kýrptýktan sonra da yükleyebilirsiniz daha görünür olur ancak baþarýlý olmuþ.
Kusuruma bakmayýn, acemilik diyelim [emoji846]
Macd hakkýnda bilgisi olanlar yorum rica edicem.
Hisseye ne oldu böyle týk yok.SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grafiði dun 8 martta aldým, dun seans bitmediði için 7 mart tarihli rapor verdi sistem
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MACD sat durumunda ancak marj çok açýk deðil. Ben MACD yi GÖZDE için 5/15 parametresi ile kullanmak isterim. 5 günlük HO 8.94 te 15 günlük HO ise 8.95 te. Benim parametrelerimle MACD de sýkýntý yok, hissenin 8.85 kapandýðýný düþünürsek olumlu bile diyebilirim. 5 günlük ve 15 günlük HO ayný seviyedeler bu nedenle hisse bir yöne kýrýlabilir. Bu arada PENTA nýn da karý geldi, son çeyrek iyi görünmüyor. Brüt kar yýllýkta yüzde 29 artmýþ ancak net kar 11 milyondan 19 milyon zarara dönmüþ. Özkaynaklar yüzde 33 artmýþ. Bilançoyu incelemedim bakýnca daha net analiz yapýlabilir. PENTA nýn performansý yarýn GOZDE nin performansýný da etkileyebilir.
Penta zaten p.tesiden beri karýn aðrýsý çekiyordu.
Siz görebiliyorsanýz eðer 8,13 ve 20/21 günlük HO deðerlerini yazar mýsýnýz lütfen. SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elbette:
8 GÜNLÜK HO 8.98
13 GÜNLÜK HO 8.92
20 GÜNLÜK HO 9.06
21 GÜNLÜK HO 9.07
Yer Ýmleri