Standart bezdirme hareketleri.. alým fýrsatý vermekten baþka iþe yaramýyor.. YTD
Standart bezdirme hareketleri.. alým fýrsatý vermekten baþka iþe yaramýyor.. YTD
Yorumlarým sadece kendim için nottur. Asla yatýrým tavsiyesi olarak almayýn.
Ýyi bir haber gelmeden (polinasýn satýþý,ses getirecek saðlam yeni bir iþtirak edinimi vs) sert yükselecek gibi durmuyor hiç.Gün içi doldur boþaltlar devam ediyor gerçekten býkkýnlýk getirdi artýk.Ne yapacaðýmý da þaþýrdým satýp 10 üstü kalýcý olduðunda mý alsam diyorum diðer herþey uçtu kaçtý ya ytd.
Edit:Yarýsýný verdim belli bir yeri geçmeden de almam.
Son düzenleme : Ordinaryus; 06-04-2022 saat: 13:17.
2021 sene sonu portföyün neredeyse yarýsý Penta'da görünüyor. Þu andaki Penta pozisyonu ne bilmiyorum. Bence ucuz bir hisse ama elindeki Penta hisselerini, en azýndan borsada iþlem gören hisseleri, bu fiyatlardan satabilirse daha da güzelleþir gibi. Kiþisel görüþlerimdir, yatýrým tavsiyesi deðildir, takibe aldým. Penta hisselerini portföyde yok sayarak biraz izleyeceðim.
Ewt sanaldan reele geçmesi lazim artik.. bu karlari hissetmeli hissettirmeli yoksa asabsör kagit olmaya devam edecek gibi duruyor..al gülüm ver gülüm..eskiden IR departmaninj taciz ediyordum ara sira..gene sorusturmak lazim..hikaye kalmadi
Sent from my iPhone using Tapatalk
GOZDE !!!!!!!
BU tip þirketler ve davranýþlarý sermaye piyasalarý için büyük zarar teþkil etmektedir,bu kadar kar açýklayan bir hatýrý sayýlýr tanýnmýþ bir þirket halka açýldýðýndan beri uzun yýllardýr yatýrýmcýsýnýn parasýný pul etmiþ bir ve dolayýsý ile Borsa ya da oldukça zarar vermiþlerdir,ben yatýrýmcý olarak, Ülker in hiç bir ürününü almýyorum,ÞOK marketlerden alýþveriþ yapmýyorum,ve bu þirketin iþtiraklerinden de alýþveriþ asla yapmayarak cezalandýrýyor um.Tabiki hisseyi de düþtükçe çoðaltarak devam ediyorum,tabiki bunlar benim fikirlerim olup asla yatýrým tavsiyesi deðildir...
Aylardýr yükselmekten çok, düþmeye daha çok meyilli bir hisse görüntüsü vermeye devam ediyor...1 adým yukarý, 4 adým aþaðý ...Bilanço falan da þimdilik hikaye, kaale almýyor, biz almýþýz ne fayda..Þirket kapalý bir kutu, haber yok, yatýrým yok...yeni satýþ haberi yok...Pasif pasif devam ediyor, hayýrlýsý.Anlýk fiyatýyla son 1 aylýk primlenme oraný >>>>+++%2,68 >>>Enflasyonun altýnda....
Yer Ýmleri