GOZDE alým seviyesine geldi bence ,almaya baþladým, tabiki asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Allah bunlarýn canýný alsýn sürüm sürüm sürünsünler hastalýktan.Þerefini s.tigimin p.çleri
Sirf bu yil endeksten %25 fark yedi..tam manbo jambo kagidi..su an 12.5 olmaliydi minimum..52 haftalikta fark %32.5..Bu MU dan hayir beklemeyin..5 para etmez bir adam ve tahtada corba parasina islem yapiyor..bide TR nin en zengin adami demezler mi..TR nin ozeti aslinda..paranin kimde oldugu belli
Sent from my iPhone using Tapatalk
*þok üstünde hükümet baskýsý malum serbest piyasa þuan iþlemiyor ve bu sebeple iskontolu bu sene ciro patlamasýn maalesef kar patlamasýna dönüþmeyecek,abartmadan yazýyorum 50 milyar yakýn ciro beklentim var
**polinas petrol artýþýndan olumlu etkilenmiþtir özellikle 4. dönem 2021 ve 1. dönem 2022 çook iyi kar elde etmiþtir,bu sene satýlma mevzu olmasa yüksek temettü beklerdim 200-300 milyon gibi
***derby sermaye gerekli ve traþ makinalarýnýn ömürleri ve kullanýmý çok geliþti fiyatlar ucuzladý herkes alabiliyor , bence geleceði yok çýkýþ yapýlmalý
****penta dan bedelsiz beklerdim en kötü hisse senedi ihraç priminin bir kýsmýný bedelsiz olarak vermesini beklerdim açýkçasý hayal kýrýklýðý yarattý firma usd bilanço tuttuðundan zarar açýkladý normalde 300 civarý kar yaptý +++
*****türkiye finans kar rekoru kýracak (tüm bankacýlýk sektörü)
******flo en iyi yönetilen þirket yakýnda pazaryeri olacak (trendyol-hepsiburda gibi)
*******makinatakým zaman harcamam bile zarar
**karýn çoðu fiktif pentadan geliyor defter deðeri aldatýcý sonuçlar verebilir , ayrýca þirkete direk temettü geliri bu sene gelmeyecek gibi duruyor
genel yönetim gider ve finansman gideri ile sene içinde satýþ olmazsa borç biraz daha yükselecek yüksekenflasyonist ortamda borçlu þirketler olumlu ayrýþmalý özellikle gözde solo borcu yüksek kýsmý tl iken ama iþtirakler durumunu bilmiyorum
Yer Ýmleri