Gercekten hisseyi hic ettiler iki gunde herseyi bozdular grafik ne guzel kendini topluyordu iki gunde perisan ettiler ytd
Gercekten hisseyi hic ettiler iki gunde herseyi bozdular grafik ne guzel kendini topluyordu iki gunde perisan ettiler ytd
SPK’dan Penta’nin halka arz onayi bu hafta da gelmedi. Umarim haftaya Persembe onayi gelir ve hizlica halka arz gerceklesir. Sonrasinda da Propak satisi olsa, nisan ayi guzel gecer.
[QUOTE=2020;5251559]patron 23 milyonu 8.50 den bastý milletin kucaðýna.þimdi gider 5 den yerine kor.ben de küçük yatýrýmcý da bunun eba_ý ecdadýnýn a.... koysun.Allah güldürmesin seni fetöcü adi karaktersiz.rabbim çocuklarýndan buldursun kan kustursun sana.[/QUOTkotu söz sahýbýne aittýr
Sevgili ve degerli ortaklar 12 04 2021saat 20:00 da ückagýtcý muro instagramda canlýsý var öeraklýlarýna duyrulur
20 gün sonra halka arz yapacak þirketin haline bak
Redmi Note 4X cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fiyat artýk saçmalýða gidiyor maalesef en büyük iþtirakleri þok ve polinas direk gýda ile iþ yapýyor 3. Ýþtiraki penta biliþim þirketi covit vs etkilemiyor etkilenenler flo ve derby. Onlarýn gözdeye etkis düþük bofa Spek ve robotu maalesef baskýlamaya ve düþürmeye programlamýþlar
Propak la ilgi bazýnda ne haber varmýþ ben hiç görmedim
KAP: GOZDE [ ] GÖZDE GÝRÝÞÝM SERMAYESÝ YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ. Haber veya Söylentilere Ýliþkin Açýklama
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/928361
Þirketimiz tarafýndan KAP'a yapýlan 19.11.2019 tarihli
özel durum açýklamasýnda, portföy þirketlerimizden Ýsmet Ambalaj Yatýrýmlarý
A.Þ.'nin iþtiraklerinin hisselerinin, faaliyetlerinin veya varlýklarýnýn bir
bölümünün veya tamamýnýn doðrudan ya da dolaylý olarak satýþý, ya da doðrudan
ya da dolaylý olarak baþka bir þirketle birleþmesi imkanlarýný araþtýrmak ve bu
amaçla gerektiðinde potansiyel alýcýlar ile görüþmeler yapmak, gizlilik
sözleþmesi çerçevesinde bilgi akýþý ve koordinasyon saðlamak üzere danýþmanlýk
sözleþmesi akdedilmek suretiyle yetkilendirme yapýldýðý duyurulmuþtu. Ýsmet
Ambalaj Yatýrýmlarý A.Þ.'nin dolaylý baðlý ortaklýlarýndan Propak Ambalaj
Üretim ve Pazarlama A.Þ.'ye iliþkin çeþitli iletiþim kanallarýnda bazý haberler
yer almakla birlikte konuya iliþkin somut bir geliþme olmasý halinde ilgili
mevzuat çerçevesinde gerekli açýklama yapýlacaktýr.
Saygýlarýmýzla,
Gözde Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ.
Yer Ýmleri