2022'ye kalmaz belki, güzel bir 3.çeyrek bilançosu bizi bekliyor aksilik olmazsa.
gözde' nin sýkýntýsý ,temettüyü falan geçtim,dönem karlarýnýn büyük oranda deðerlemelere baðlý olmasý ve deðerlemelerin de üst yönetimin iki dudaðýna bakmasý.bu nedenle , þirketin öngörülebilir ve þeffaf bilançolar açýklamasý çok mümkün görünmüyor .finansallarý tahmin edebilmek adýna geriye hakim ortaklarýn niyetini okumak kalýyor. 2018 mayýsýnda halka arz olan sokm ,öncesinde nad a göre deðerlenirken,2018 6 aylýkta sokm hisseleri borsada iþlem gören kategorisine alýnarak ,borsa piyasa fiyatý ile deðerlenip ciddi zarar yazdýrýldý ;2021 mayýs ayýnda halka arz olan penta ,2021 6 aylýk bilançoda hala borsada iþlem görmeyen hisse kategorisinde görünüyor. penta 9 aylýkta hangi kategoride olacak? kim bilir? hakim ortak bilir!... tabii dahasý da var da þimdilik bu kadar yeterli ...
Tekrar kürkçü dükkanýna döndüm .Ancak bu fiyat bý acayip.Hisse çarpanlarý bý acayip.
Hissedeki hareket se en acayibi.
7,60 dan satýp gitmistim.hisse nasýl bu hale geldi çözemedim.bircok iþtiraký sattý borç azaldý kar var ama hisse dar bir banda sýkýþtýrýlmýþ adeta tek tek lot hesabý yapýlýyor.
Redmi Note 4X cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ömür törpüsü tam gaz devam
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Son silkelemeler gibi hareketleri var. Ýþtirakler den degerlenme 9 aylýkta kar iyi gelecek bunu þimdiden fiyatlama ya baþlar
Beklenmedik iþtirak satýþ kararý hisseyi olumlu etkiler borcluluk biter. Temettü kararý da alýnabilir hic temettü vermedi zaman daralýyor patronlar da borc cok
Ytd.
Yer Ýmleri