bugun aga satýcýlý býr kahve yý rahat rahat ýcemyoruz borsa da gozde yý beklýyormus düþmek ýcýn 6.43 uzeri ýyý olur suan yukselen trend destekte 6.37
ytd
bugun aga satýcýlý býr kahve yý rahat rahat ýcemyoruz borsa da gozde yý beklýyormus düþmek ýcýn 6.43 uzeri ýyý olur suan yukselen trend destekte 6.37
ytd
hareketli bir gün oldu. bu borsa da iyi dayandý. neden tutuyorlarsa malda kaptýrmak istemiyorlar . bir haber düþse de önümüze baksak tüm olumsuzluklarý fiyatladý olumlu habere ac kalmýs gözde
ytd.
Gozde kap haberi gelmeye baþladý pek istedýgým haber olmasa da yine de sirket Ýcin olumlu sayýlýr
Ytd
Spek efendi gunlukte direk flama calýsmasý yapmýs nereye kýrarsa sert hareket yapar
Ytd.
Agam hisse biraz yukselince satýs koyuyordun þimdi maliyetine geldi geri kalan hisseri nasýl satacak sýn zararýna mý? bugun tek iyi tarafý ünlü nun alýslarý
Ytd.
Penta bugünde ucustaydý MaasAllah'da Gozde bundan bihaber..Hissenin defter deðeri þimdilik 10.97 üçüncü çeyrek blancodan sonra dahada yükselecek görünüyor..
Bu gözde'yi yeniden okula kayýt ettireceðiz anlaþýlan Fizik,Matematik sýfýr
SM-A107F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alýs zamanlamsýný ýyý yakaladým muro beni üzmez kayserili den erbos tan kazandýk muro dan da kazanýrýz inþallah benim aldýgýmý gördü yukarý cekti aganým biri yýne de fulledik sayýyorum tek lot satmadým þirketin potansiyeli yüksek muro 8.56 da frene basmasa suan ülker le yarýsýrdý bize de alým fýrsatý verdi. Ýskur kutpo erbos simdi burdayým maliyetin üzerinde hýc sýkýntý yapmýyorum caya corba ya gelmedim. Gerekirse 1 yýl tasýrým Allah yedirecegini nasip etsin cümlemize
Ytd
Yer Ýmleri