Kap haberleri istedigimiz düzeyde devam ederse hisse fiyatýna yansýyacaktýr
Ytd.
Kap haberleri istedigimiz düzeyde devam ederse hisse fiyatýna yansýyacaktýr
Ytd.
GOZDE GOZDE GOZDE Uzun süredir yazmýyordum bugünden itibaren arada bir yazacam. Þu an iti barý ile 5.90 larda gezen gözde giriþim 5.85 üstü haftalýk kapanýþ süper olacak. Dip çalýþmasýný yapmýþ günlükte al verecek ve haftalýk dolar bazlý grafikte de süper yerleri iþaret etmeye devam edecek .Bugünkü yazým biraz kýsa ve öz oldu.
SAYGILAR SEVGÝLER
Muronun gazini kimse alamaz o izin vermedikçe..tahtada dogru durust yabanci da yok..hicbir fon dogru durust giremiyor ulker grubu diye..kimseyi sokmaz tahtaya ..koc grubunun elinde olsaydi 20-30 bandindaydi simdi..ama sabir diyip bekleyecez cunku portfoy sirketleri guclu ve iclerinde deger var..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evet polinasta ya da biz ona gözdede de bir þeyler olacak izlenimi var diyebiliriz çünkü gerçekten bende hissettim bunlarý,ya da þirket hissettiriyor kümaþtan bu yana bunlarý.
Bu forumdaki bir iki yazýmda bahsetmiþtim ,þirket artýk bir þeyler yapmalý,uyuþukluðu üstünden atmalý diye.Hatta artýk biraksýnlar bu iþleri gençlere ,çocuklarýna emekli olsunlar artýk diyede yazacaktým, koçun 60 yaþ kuralýna binaen, gerçi onlarda bu kuralý bozmuþlar ama forumdan ayrýldýðým için dönüp yazamadým.Ama gençlere þimdilik ihtiyaç yok gibi.
Kümaþ satýþýyla baþlayan hareketlenme penta ve propakla devam etti .Bunlardan gelen paralar borçlara gidince benim arzu ettiðim hareketlenme olmamýþtý.
Ama þimdi belkide yeni halka arz ve/veya satýþlarla bu devam edecek gibi görünüyor.
Daha öncede söylediðim gibi gözdede sanki yeni bir dönem baþlamýþ gibi görünüyor.Kümaþ satýþýyla baþlayan bu yeni dönem bize sanki gözdede agresif bir büyüme stratejisinin uygulanacaðý izlenimini veriyor.
Gözde yönetimi eðer isterse,elindeki bu portföyle yapamayacaðý hareket yoktur ,propakýn 3-4 misli olan polinas tabiiki 4 te eder 5 te eder.
Gözde bu borsaya her türlü damgasýný vurur ,yeterki yönetim engel olmasýn.
Ben marketlerdeký faiþ fiyat acýklamsýný kastettim bir sürü market varken muro neden acýklama yaptý niye cark etti biri kulaðýna ne dedi hükümetle ters düþmesi hýc birimize yaramaz dogan grubu nu hatýrlatayým zaten erdogan bu mallarýný yurt dýsýna cýkaranlara tepkýsini gösterdi. Muro nun cýkýsý hýc ýyý olmadý
Hýsse Ýcin yazmadým
Ytd
Yer Ýmleri