Daha önce ALKÝM'de benzer olay gördüm. Tahtacý sabýr zorlamak için hergün düþürdü. Ýnþallah burda da ayný dümen dönmez. Ama sanki bu tahta biraz daha hareketli ve yoðun gibi.
Daha önce ALKÝM'de benzer olay gördüm. Tahtacý sabýr zorlamak için hergün düþürdü. Ýnþallah burda da ayný dümen dönmez. Ama sanki bu tahta biraz daha hareketli ve yoðun gibi.
Teþekkür ediyorum yorumlarýnýz için. Bol kazançlar diliyorum
3,5 yýldýr gözdedeyim ve kümaþ vs bi ton hikaye ile mü uyuttu bizi ,,, sonuç 0 ,,, yazýk gerçekten ,,,
Gözde yönetimini anlamak mümkün deðil. Þok halka arzýnda önce geç kaldýlar, sonra öyle kötü bi zamanda arza çýktýlar ki indirim indirim üstüre zorla toparladýlar. Pentayý arzdan çektiler. Kümaþ en iyi þirketiydi þu aralar arz olabilmiþ olsaydý mükemmel deðer yaratýrdý. Ama basiretsizler yönetirse iþte böyle olur tarýk1234 hocaya katýlýyorum, faiz peþkeþine kurban gidiyor þirket.
tarýk1234 hocam siz genel kurula katýlmýþtýnýz, bunlarýn nefesini bilirsiniz vesselam, sizin yorumlarýnýzý çok deðerli buluyorum.
Sokma ile katarlýlarýn dedikodusu dolaþýyor ortalýkta bilen duyan varmý aramýzda sayýn ortaklar
bu yatýrýmcý bi satýþ trawmasýný daha nasýl kaldýrsýn..
sok marketten içeri girdiðinizde sizi karþýlayan ürünlerin neredeyse %90 ý ülker grubunun ürettiði ürünler.
sizin öyle bi pazarýnýz varken onu satarmýsýnýz.
bana çok inandýrýcý gelmesede piyasa bunu inandýrýcý bulmuþ olabilir.
stratejik ortak olarak alabilirler kýsmý hisse satýþý vs. (benim böyle bir iddiam yok )
ama ben þok marketin grup dýþýna çýkarýlacaðýný düþünemiyorum
2 hafta kadar önce twette 1 kiþi yazdý kulaðýma duyumlar geldi vs diye.
böyle þeyler çok hýzlý yayýlýr. gerçek veya yalan dýr diyemem.
geçmiþ yýllarda da gözde sayfasýnda çok yazýldý olabilirmi acaba mgros a satýþ vs hep ayný düþüncedeyim. ülker kendi pazarýný satmamalý. illa olacaksa stratejik ortak hisse satýþý olabilir.
Yer Ýmleri