Alýntý Originally Posted by .bozoklu. Yazýyý Oku
ben kimseye sövüp saymam.asla böyle bir terbiyesizliði yapmam.sen yazýlaný tersten okuyorsun. murat ülkeri yakýndan tanýmam etmem.yazýlanlara cevap olsun diye yorum yaptým.ve murat ülkerin bu hissede küçük yatýrýmcýya düþman olduðunuda kabul etmiyorum.yazýlan bir yazýyý art niyetli bir yaklaþýmla yorumluyorsun.hiç bir iþadamý hele türkiyenin en zengin insaný bu tür basit iþlerle uðraþmaz demek istiyorum. kimseyi ispatsýz belgesiz asla suçlamam kardeþ. EÐER ALLAHA inanýyorsan birazcýk vicdanýn varsa insanlarý karalama suçlama müfteri olma. hiç bir mal sahibi küçük yatýrýmcýnýn ekmeðiyle oynamak gibi bir süfli duruma düþemez düþmezde.,
þirketlerin gerçek deðere ulaþamamýþ olmasýnýn asýl sorumlusu TÜRKÝYEDEKÝ GENEL KONJEKTÜRDÜR.dünyada Türkiyeden baþka hangi ülkede bankalar%18,5 faiz veriyor.bunu tek nedeni yabancý yatýrýmcýnýn ilgisi zayýf olmasýdýr..hatta güvensizlik zirve yapmýþ durumda.sabit fikirli olmayýn lütfen.yaptýðým araþtýrma sonucunda þirket fiyatlamasý ile ilgili þirket sahipleri vs suçlu deðildir.su akar yolunu bulur. elbette bir zaman sonra þirket gerçek deðerine ulaþacaktýr.evet üç kuruþluk hissem var . zengin deðilim.yaþlý hasta birisiyim.ama duyarsýz bir vatandaþta deðilim.alýntý yaparak yazdýðým yazýda iddalarý araþtýracam demiþtim ve araþtýrdým.aslada þirket sahiplerine çirkin bir ithamdada bulunmak niyetim olmamýþtýr sürçü lisan ettiysem özür dilerim.BÝR DAHADA YAZMAM VE YORUM YAPMAM. NE HALÝNÝZ VARSA GÖRÜN.
sayýn bozoklu biraz agýr ithamda bulunmusum...kantarýn topuzu kacmýþ...ozur dilerim...hakkýný helal et...