Yarýn bülten var ne cýkar tahminler lütfeeeeen
Yarýn bülten var ne cýkar tahminler lütfeeeeen
Bu aksam 8 gibi SPK’dan onay gelir umarim. Bu hafta da gelmezse onay, halka arz iyice zorlasak bence. Takvim uzadikca ve su an halka arz edilen/edilecek kotu sirketler nedeniyle hisseyi satacak yatirimci kalmayacak.
Adamlar o kadar kotu yonetiyor ki, 2018’de penta halka arzinda yaptiklari hatalari tekrar yapiyorlar. 2-3 hafta hizli davransalar simdi kapis kapis halka arz edilmis olacakti Penta.
Bu tahtada 6 yil sonra net bir sekilde anladim ki..amac bu girisim sermaye sirketini buyutup piyasa degerini artirmak degil..amac beklenti yaratip bunu yonetmek ve MU ve ekurisine tahtada para kazandirmak..yoksa bu kadar beceriksizlik ust uste tesaduf olamaz.. ne zaman ki patron mal satsin belli ki uzun sure iflah olmayacak tahta ki 8-8.5 bandindan sattigini kap a bile duyurdu..aynisini 2016 Ocak ti galiba 6 kusurlarda da yapmisti.,hatta sonra 2 lere dustu..yani kisaca burasi MU nun oyun alani..burda senin benim gibi hem robot hem de belli basli araci kurumlar uzerinden trade ediyor..baska bir niyeti yok..yani buraya ozellikle temel analiz koyup degerleme yapmak degerli vaktinizden çalar sadece..sagduyulu ve muteber aksiyonlar beklemeyin..sadece MU yu izlemek yeterli..o satiyorsa acimayin derim..rasyonellik aramanin bir anlami yok zaten adamin amiral gemisi degil bu sadece arka bahcesi..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
zýraat gyo halka arz büyüklüðü 2 milyar olacak ona alan açmak için tek halka arz çýkarmýþlar
çan 2 santarli,aydem,turex ve zýraat gyo son halka arzlarda beðenmediðim patlak firmalar
penta halka arz olursa en az 5 tavan yapacaðý kanattindeyim iyi firma tek sýkýntýsý borcu ve kur riski amortisman vs gideri yok yaptýðý favök halka arz baþarýlabilirse net kar olacak
%50 en az temettü daðýtacak firma iyi ama baþtakiler beceriksþiz
haftaya sözde ermeni soykýrýmý vs çok kötü zamana girdik bundan sonra ne olur belli deðil ,
zamanýnda yapýlmasý gerekirdi ,mu dýþarda güçlü olduðunu göstermeye çalýþýyor ama 1.5 dolara þok satýyor halka arz 3 dolardan yapýldý 0,80 dd gözde satýyor
þok ülkerden baþka grubun kar daðýtabilecek tek firmasý onu bile fona 12 tl civarlarýndan satýyor
þu halka arzý gerçekleþtirse yýldýz 400 milyon borcu kapayacak
gözdeyede en az 200-300 milyon para gelecek
yani 100 milyon dolar daha borcun azalacak
kafa deðiþik çalýþýyor
yahu trade ediyorsan yeþil vs gibi yaparsan 10-20 kat götütür ordan verirsin defter deðerinin altýnda trademi olur onu bile nasýl anlamýþsa
al gözdeyi götür 30-40 oradan ver ufakçý 5-10 kr günlük oynuyorlar intibasý veriyor bir kaðý bukadar baskýlanmaz ayýp ,kafalarý inanýn çözemedim ama tv de gördüðünüz insanlarý çok büyütmeyin bende daha önce halka açýk bir firmada çalýþtým sizden tek farklarý babalarýnýn zengin olmasý herkesten koç gibi olmasý beklenmez herkes iyi ahlaklý insan basiretli tacir olamaz
Þirket hakkýnda beklenti kalmadý mý? Tekmik olarak aþaðýlar gözüküyor
3 yýldýr gelnel kurul katýlma hevesim var ama iþim icabý pc baþýnda olamýcamdan katýlamýom ne cýkar acaba bugün bize tahminim ayazda donmuþ bekci s.... Cýkar yine umudum yog hic
Yer Ýmleri