Alýntý Originally Posted by pmngr Yazýyý Oku
Piyasada tamamen guven erozyonuna ugradilar..onceden penta halka arzi iptal olmustu sok u da yuzlerine gozlerine bulastirmislardi..turk halki balik hafizalidir ama yatirimci degil..Yabanci zaten ustunu cizmisti ..%10 tahsisi bile gerceklestirememisler..gene zamanlamayi tutturamadilar ustelik yuksek fiyatla milleti urkuttuler..berbat bir kadrosu ve kotu niyetli patronu var..cok net..ben niye mi 6 senedir burdayim peki derseniz cunku portfoy sirketlerinin potansiyeline ve net aktif degerine inaniyorum..bu arada %50 azaltmistim zaten..azaltinca millet rahatliyor bu hiyarlarla gobek baglanmaz..ytdegildir

Sent from my iPhone using Tapatalk
penta halka arz iptali o zamanki koþullarda kabul edilebilir bir durum ayný zamanda þok enerjisa ve medical park arz edildi
þubatta medicalpark ve enerjisa arz edildi medicalpark %40 iskonto ile arz baþardý þok en az 13.5 olmasý gerekirken 10.5 enerjisada iskonto yaptý penta mayýsa kaldý tam patlama öncesi bu sebeple arz gerçekleþmememesi çok normal
nemce pahalý olmadý penta arz sonrasý ederi enaz 65 tl
sektör fd/favök 13 olmasýna raðmen holding olan içinde datagate ve descept bilgisayar olan indeks baz alýndý indeks bil"diðin holding baz alýnmamalýydý 13 fd favök ile 50 arz yapýlmalýydý ve yapýlýrdýda mevzuyu bozan 56 milyonluk bimeks 2017 giderini 2020 taþýmalarý ve karýn 70 milyon çýkacaðýna 10 milyon çýkýp yüksek fk piyasaya pahalý imajý verdi,
tamam böyle yaptýn be kardeþim çýk tv twitter vs durumu açýkla taahüt ver en az þukadar kar yapacaðýz ve daðýtacaðýz aktif ol
kafalarý deve kuþu gibi kuma gömmleri neticesinde bu sýkýntý yaþandý
ben yýldýz yerinde olsam o 56 milyonu üstlenirdim senette yapmazdým yönetim sende borcu ödedim bitti gitti diyebilirdi
zaten mimli adamlar tam mide bulandýrdýlar maalesef tam bir yönetim beceriksizliði
hakikatten üniverstelerde bu arz okutulmalý bunu ciddi söylüyorum bukadar ucuz iskontoya raðmen beceremediler