6.7x de gap vardi onu kapatti yoluna devam ediyor..macun tüpten cikti bikere kolay kolay birakmazlar artik..Iki basamakli gorecez uzun olmayan vadede..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
6.7x de gap vardi onu kapatti yoluna devam ediyor..macun tüpten cikti bikere kolay kolay birakmazlar artik..Iki basamakli gorecez uzun olmayan vadede..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
sabah 7 ye sattýklarýmý 6,95 e yerine koydum bu sefer þansým yaver gitti ulan gözde bir gün iþkence çektirdin ama beni fazla üzmedin hadi þöyle yirmiye gelde hayatýmý kurtar
kaybetmek kolay kazanmak zordur.
amma marj veriyor sabah 6,8 den 7,26 ya çýktý 6,95 e düþtü 7,32 ye çýktý 7,14 e düþtü galiba hep trade yapýyorlar biz bir yapalým desek elimizden kaçýrýrýz ama seansý izleyincede trade yapmadan da olmuyor 22 ye kadar nasýl dayanacaðýz Allahtan sabah yerine koyabildim yoksa sattýðým fiyatýn üstünde alamýyorum ama gözdede 22 potansiyeli var bu arada penta yine gaza basmýþ
vertu bugünde tavan hayret bir þey 2. tavaný hemde direk tavan yapmýyor göstere göstere tavan yapýyor vertunun yanýnda gözde çok ucuz kaldý
Yer Ýmleri