Fiktif kar bunlar bu gün 2 milyon penta sat direk 100 düþer her gün taban yapar sýð hisse spek kaðýt
penta iyi firma bu sene tahmini 300 milyon kar yapar yarýsýný daðýtsýn 150 milyon sana gelecek 45 milyon
þok bu sene 1,4 milyar kar yapsýn 420 daðýtýr sana gelir 90 milyon
alabileceðin temmettü gelirin 2023 de 130 milyon,busene 0 gelirin var , ortalama 500 milyon faiz genel gider yazar
maktk verimsiz sermayesi 200 milyon öz sermaye 167 milyon bunun 55 milyonu deðerleme karý yani gerçek öz sermaye 120 milyon sermayeyi tamamlayacakta temettü ödeyecekte büyüme dolar bazlý 0 borsada emtia firmasý olup satýþ ve karlýlýðý arttýramayan tek þirket
dolarla mal alýp tl tahsilat yapýyorlar harika yönetiyorlar gerçekten tebrik ediyorum![]()
derby zombi þirket zaten traþ býçaðý 10 yýl sonra kalacaðýný sanmýyorum traþ makineler çok geliþti ve ucuzladý kötü sektöre yatýrým yapýlmýþ bu saatten sonra neye satarsan bence kar
flo +++++ çok iyi gidiyor
türkiye finans boydak hisseleri bekleniyor ben þimdiye kadar beklemezdim %11 hisseyi halka arz baþvururdum sudiler mecbur alýrlardý,çýkýþ yapýlmayan her saniye gözdeye zarar
polinas stok karý ve petrol artýþý olumlu etkilemiþtir bu sene 6 milyar ciro, 1200 favök , 600 milyon net kar yaratýrsa þaþýrmam
gözde yükseliþinin tek yolu polinas satýþý
diðerleri 0 nakit gelecek fiktif karlar çok takýlmayýn
kümaþ bu sene satýlmalýydý çok ucuza gitti yönetime göre karlý satmýþlar ama holding defoult olduðundan bedavaya verdiler propakta daha iyi fiyata raharlýkla satýlabilirdi
2013 de gözde 76 milyon sermaye arttýrmýþ 2,20 kuruþmuþ 1 dolar :35 milyon dolar ödemiþ
2017 de 204 milyon arttýrmýþ 3,50 kur :58 milyon dolar yapýyor
toplam sermaye ödemesi 58+35:93 milyon dolar para yatýrmýþýz
kaça sattý 150 milyon dolar
yatýrdýðýmýz paranýn bechmark getirisi yada finansman maliyeti (yýldýz bize bu paralarý borç verdi karþýlýðýný öpücükle deðil faizle ödedik) %5 hasaplarsak toplam maliyet 128 milyon dolar
satýþ fiyatýda 150 milyon dolar oldu koskoca kümaþ 10 yýllýk emek favök artýþý dünya rezervinin %15 deðeri 22 milyon dolar buda net kalmadý bide fonla yapýlan anlaþma ile
**polinas için doðru zaman satýlmasa bile bu sene halka arzý mutlak ve mutlak yapýlmalý
petrol fiyatlarý gerileyince kar ve marjlar daralacaktýr
12 favök %30 direk satýþ %10 sermaye artýþý yapýlabiilr buda tahmini piyasa deðerini 7-9 milyar arasý bence yapar (400-500 milyon dolar arasý)
satýlmýyorsa direk halka arz yapýlmalý bu deðerlemeler bulunmuþken kaçýrýlmamalý
daha önce 987 kez söylediðim gibi maktk sermaye azaltýmý yapýlmalý sermaye direk 50 milyona düþürülmeli hisse performansý için ve realite durum (sermaye tamamalama þansý 0) bu gerekli

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri