Ne oldu buna battý mý hayýrdýr bizim bilmediðimiz ne var...
Ne oldu buna battý mý hayýrdýr bizim bilmediðimiz ne var...
Þerefliler! þerefliliklerinden asla ödün vermiyor. Spek ve kölelerine laf söylediðimizde þerefliler in! tasmalýlarý tarafýndan site yönetimine þikayet ediliyor ve ceza alýyorum. 7 x 7 x 10 günlük cezam yeni bitti!!! AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Hayýrlý günler ortaklar
Temettü verdikten sonraki klasik düþüþ olsa gerek bu
Bakalým ne zaman bölünecek
Yatýrim danýþmanýna arayýp soran var mý
Yyd
kagýdý mahvettiler...2. temettüye kadar anca toplar bence...
Yatirim danýþmanýna sordum, 2 haftaya bölünür bekleyin dedi...
Nerden çýkardýnýz bölünmeyi anlamadým? Bölünme ile kapta herhangi bir açýklama yok. Ayrýca bedelsiz vereceðim veya bedelli vereceðim demedi ki? genel kurul veya yönetim kurulu bölünme kararý alýp spk onayýna sunmalý. hatta 2021 yýlý için temettü kararý aldý. O yatýrým danýþmaný neye istinaden bunu diyorsa yanýlýyor. Ayrýca bedelsiz verme potansiyeli bu kaðýdý diri tutar. Sizin dediðiniz gibi hemen bölünme olursa iþimiz kötü. Gerçi durmadan düþüyor. Ben bir zaman bu kaðýtta oyuncu yok tahta sahipsiz dediðimde bana kýzan bir arkadaþ vardý. Þimdi ben ona gülüyorum. Sahipli tahta ondan düþürülüp mal topluyor diyende olabilir ama mal falan toplama böyle olmaz takaslara bakýn isterseniz. Tahta sahipli ise sasa, ceoem, vb. kaðýt diri tutulur böyle piyasada. Her neyse. Kap haberlerini þirketin ceo su tarafýndan açýklamalarý okumadan nasýl olurda bölünmeden bahsediyorsunuz anlamýyorum. Sanýrým bilgi eksikliðiniz var. Þirket temettü vererek devam edeceðiz diyor baðýra baðýra. 2 haftaya bölünür diyorsunuz. Yapmayýn. burada bu iþi bilen var bilmeyen var. Bilmeyenlere yanlýþ örnek olmayýn yanlýþ bilgilendirmeyin. bUYRUN ÞÝRKET SAYFASINA BAKIN
https://www.alarko-carrier.com.tr/tr...zde-68-artirdi
Sayin yumkday,bn arkadasin yazýsýna ciddi cvp vermedim hangi yatýrým danýþmaný bunu söyleyebilir ki?hangisi net þekilde bölünüryorum bn der ki?Once kagit cok pahali sonra ne zaman bölünecek arayýp soran var mi diye ?kafa bulurcasina yazýnca bn de o þekilde cvp verdim..
Herkes uçmuþ gitmiþ. Demiþtik bir tek biz kalacaðýz diye malum bizdeki alcarlar uzun vadeli yolumuz çoook uzun. Neyse biz gene rahat nakit ve vaktimizle çalý arkasýnda tek bir lot dahi satmadan beklemeye devam ediyoruz. Eðer nakdiniz ve vakdiniz rahat deðilse alcar almakta satmakta bir piþmanlýktýr diyor herkese bol kazançlar diliyoruz. Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.😂😂😂😁😁😁
Yer Ýmleri