yurtiçi satýþlarý %65
yurtdýþý satýþlarý%52 artmýþ.
Bilanço nasýl gelecek bakalým.(Gerçi yatacak yerleri yok namussuz ahlaksýzlarýn,23.02.2021 de 460 TL fiyatdan bugün itibarýyla 235 TL ye düþürdüler.Ýnsan mý bunlar.)
yurtiçi satýþlarý %65
yurtdýþý satýþlarý%52 artmýþ.
Bilanço nasýl gelecek bakalým.(Gerçi yatacak yerleri yok namussuz ahlaksýzlarýn,23.02.2021 de 460 TL fiyatdan bugün itibarýyla 235 TL ye düþürdüler.Ýnsan mý bunlar.)
Temettü yok
Bedelsiz yapacak galiba
Geçen senede 2 taksitte vermiþti zaten 1.15 TL yanýlmýyorsam
Temettunun olmadýðýný nerden bildiniz?belki daha açýklayacak...
Sayin Eliot inþallah boþa gelmemissinizdr,cok emeginiz vardi erken çýktýnýz diye düþünürken aslinda zamanýnda çýkmýþsýnýz, simdi de yanlis zamanda girdiniz ne guzel kirtulmusken diyordum bi yanda savas çýðlýklarý ,bir yanda aptal bir yönetim sahipsiz bir tahta diye içimden geçirirken inþallah tam tersi olur,bu kagit psikolojimizi bozdu,simdi korkuyorum bedelsiz verse de herhalde max 600yapar diye,bu kadar ah alan þirketten hayir gelir mi bilemiyorum, evladimin altýnlarýný yedi,bnm vaktimi yedi,10 yili heba ettik,daha verse de mutlu olur muyum bilemiyorum, bizi mutlu etmesi için 2binleri geçmesi lazým ki telafisi olsun,bu basiretsiz kagit onu da yapar mi,hic umudum yokkkk
Sayýn SUBAT4 ben ALCAR tahtasýný satýþ iþlemi yaptýktan sonra bile ekranýmdan silmedim ekranýmýn hep ilk sýrasýndaki hisse oldu aramýzda bir bað var heralde o günlerdede belirtmiþtim eski yazýlarýmda mevcuttur kaðýdýn yürümesinin asýl nedeni pandemide üretilen aþýlarýn saklama koþullarýydý ve bu teknolojik üstünlük sadece ALARKO CARRÝER de vardý bu süre zarfýnda bir kaç tahtada bulundum fakat bu tahtayý daima izledim yanlýþ zamanda girdiðimizi ileriki zamanlarda öðrenebiliriz ancak sizinde beklentileriniz karþýlanmamýþ yada zamanlama olarak olmamýþ olabilir fakat þu zamandaki dünyada geliþen durumlardan dolayý handikaplar oluyor
tahta yürümüyor diye afedersiniz argo küfür denler oldu karþý tarafýn sizden güçlü olduðunu unutmayýnýz çocuðunuzun altýnlarýný koymuþsunuz bence doðru yaapmýþsýnýz altýn bir yatýrým deðiþldir aynýsýný bende yaptým altýn faiz usd fon bunlara karþý herzaman hisse senedini tercih ederim bedelsiz kararýný inþallah alýrlar bu sene ve uzun süre bekleyenler moralli bir þekilde ayrýlýrlar bir þeye yatýrým yaptýysanýz onunla ilgilenin orda kalsaydým þu kadar olur hesaplarýna girilmemeli bu enerjinizi tüketir taþýdýnýz þeye karþý deðersizleþmeye gidersiniz yanlýþ kararlar almanýza neden olur
ara ara alým yaptýðýmý da belirtiyorum zaten fakat kimse dipten alamaz tepeden satamaz yada ben yapamam diyeyim fakat diplere yakýn alýp tepelere yakýn sattýðýmýzda doðru kara vermiþ oluruz
saygýlar edrim umarým temenniniz gerçekleþir
Arkadaþlar bende aranýza yeni katýldým
göstere göstere yapacaðýný sanmýyorum
ama oyuncuyu sizler daha iyi tanýyorsanýz bilemem
takas fena deðil satan citinin elinde
29 bn ad kalmýþ yani tek kademeye bile yazsa anýnda gider
tabi bedelsiz gelecekse alýr
toplu mal diye
ayrýca satýlanlarýn çoðunu
iþ hariç kafadaki kurumlar almýþ buda olumlu
hayýrlýsý olsun diyelim
Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanýn ilk 3 maddesi gibidir.
Deðiþmez, deðiþtirilemez, deðiþtirilmesi teklif dahi edilemez.
Yer Ýmleri