Son genel kurul 8. maddeyi inceler misiniz? Neden beklenti içine girdiðimi anlarsýnýz. Geriye doðru gittim gözümden kaçmadýysa kimse genel kurul kararlarýyla ilgili konuþmamýþ.
Son genel kurul 8. maddeyi inceler misiniz? Neden beklenti içine girdiðimi anlarsýnýz. Geriye doðru gittim gözümden kaçmadýysa kimse genel kurul kararlarýyla ilgili konuþmamýþ.
Yok kardeþ, herkes gördü, biliyor da, (iþletme sermayesi muhabbeti) bu hýrsýzlara güven yok.Ha o bedelsizi bu yýl bende bekliyorum, o ayrý...Verdiklerimin bir kýsmýný geri aldým. Az daha aþaðý gelirse verdiklerimin tamamýný geri koyacaðým...AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
piyasada yeni bir hikaye baþlayacak gibi çoðu kurum vadelide long spotta satýcý bu saçmalýðýn bir iki nedeni var tabi ama düþüþün kontrollü olduðu çok açýk yan tahtalarda defter deðerinin altýnda bir kaç þirketin hisselerini almaya baþladým bunun yanýnda bir iki beklentili kaðýt da ekleyeceðim bu arada spk gerçekten ciddi bir kurum mu bunu dün ve bugün ki iþlemlere vereceði tepkiyle göreceðiz kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
fonlarýn hisse senedi ipotekleyerek kredi kullandýrdýðý hisseleri takastan anlamak mümkün mü eðer mümkünse ve böyle bir olay gerçekleþmiþse bu hisseye nasýl yansýr...
öncelikle ülkemizdeki oyuncular bu þekilde bir iþ yapacaklarý zaman kapýsýný ilk çaldýklarý fon citidir önceleri citi hem faiz bakýmýndan uygun ayný zamanda güvenilir olduðu için tercih edilirdi þimdilerde bazý yerli fon yöneten þirketler ile de çalýþýlýyorlar ismini burada zikretmem doðru olmaz fakat takasta ki bir fark kafanýzý kurcaladýðýnda bunun ne tür bir virman olduðunu ve ne niyetle oluþturulduðunu düþünmenize yardýmcý olabilir diye yazýyorum öncelikle fondan kredi kullanýlarak tahtaya hareket getirmek amaçlanýr fakat ayný zamanda oyuncu blok satýþ yemeyeceðine dair garantide de hissetmeli kendini bu da içerden çýkacak saðlam bir haber ile mümkün akabinde elindeki nakitle tahtayý rahat þekillendirebilir birde bu tarz kredilerle iþin sonunda malý komple fona devreden oyuncularda var fakat borsamýzda bu rakamlardan mal devredecek oyuncu olacaðýný sanmam alcar ucuzdur pahalýdýr o konu baþka bir olay bu virman takas fon gibi bahsettiðim olaylar kesin böyledir diye bir kural da yok önceleri citinin takasýndaki mal bu iþi doðrular nitelikteydi fakat þimdilerde bu iþ net böyledir diyemem gerisini yorumlamak size kalmýþ kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Acaba TOBO ya mý gidecek
eðer giderse tahmini aðýrlýðým gideceði yönünde
350 ardýndan 470
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Bu kaðýtlarda sabretmek zordur. Yakýn geçmiþte bu fiyatlardan 600-700 lü fiyatlara gittiler. Sonrasýnda bedelsiz gelince de 2500 e uçtu fiyatlar. Tobo falan deðil de sermaye artýrýmýna gitsek olmaz mý üstadým :)
Yer Ýmleri