Bakalým cibiliyetsizliklerine devam edecekler mi? Hiç sanmýyorum ama ÝNSAN! olmaya karar mý verdiler, zibidiler...
AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Bakalým cibiliyetsizliklerine devam edecekler mi? Hiç sanmýyorum ama ÝNSAN! olmaya karar mý verdiler, zibidiler...
AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Nihayet tavan
Tüm ortaklar ayný kararda anlaþtýda bizim haberimiz yokta birilerinin var sanýrým
Heycanla kap haberi bekleyecek hayýrlýsý olsun inþallah
Bakalým yarýn öbür güne niyeti nasýl olacak
Günlükte çok güzel bir mum
Haftalýkta henüz erken yanlýz haftaya çok güzel baþladý
Aylýkta ise bir yusufçuk belirdi
Teknik iþletecekse bu adama þapka çýkarýlýr
Uçuracaklar mý yada nereye kadar ????
Yatýrým tavsiyesi deðil
Belki diðer hakim ortak yavaþ yavaþ ikna oluyordur 😂
Yapýlan resmen en hafif tabiriyle terbiyesizlik içerden haber al gel hisseyi kaldýr akþamýna kap at yarýn gelenlere ver yazýk
Dudullu'da ki fabrikayý satmak üzere görüþmeler baþlamýþ , tam 18 dönüm .
Alçak herifler, haberi içerden alýp tavan kapattýlar. Bravo Alarko yönetimi, ellerimiz parçalanýrcasýna sizleri alkýþlýyoruz!!![emoji1490][emoji1490][emoji1490][emoji1490][emoji1490][emoji1490][emoji1490][emoji1490][emoji1490][emoji1490], kendinize yakýþaný yapýyorsunuz, her zamanki gibi!!!
Ha birde kayýtlý sermaye tavaný rezilliðinizi tekrarlayýn da tam olsun! Sizleri alkýþlamaktan ellerimiz tekrar patlasýn... Yazýk! Çok merak ediyorum, tahtadaki ekip sizlere ne vaad etti!!!AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Son düzenleme : O'Sullivan; 31-05-2022 saat: 22:19.
Yer Ýmleri