Burasý borsa opel korsa oldu. Herkes e her fiyattan alým satým þansý veriyor spek paþa.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Burasý borsa opel korsa oldu. Herkes e her fiyattan alým satým þansý veriyor spek paþa.
At hýrsýzlarý artýk günlükçüleri istemiyor 560 gösterdi ,520 çekti burdan buyrun diyorlar,son yarým saatte az bir satýþla düþürdüler, hevesleri bedelsiz haberinde
Brüt hayýrlý olsun. 1 ay. Bu kadar volaliteyi boþuna yapmadý at hýrsýzý[emoji16][emoji2][emoji24]
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/902205
Bn de var bir karýn aðrýsý, kapa haber filan derken d bedelsiz hayali kurmustum hic brut düþünmemiþtim...1 ay da cok ya...o yuzden mi son dakika satis yedi?
..
SM-G960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Brüt takas bryat hareketi. 15 gün!
09.12.2020 brüt baþlangýç fiyat 250 TL
24.12.2020 brüt bitiþ bryat fiyat 673 TL
Yalnýz her kaðýt ayný olacak diye bir durum yok. Eski yazýlardan okuduðum, edindiðim bilgi, speðin kansýz, karakterinde sorun olduðu bilgisi var. Fakat ben grubun güçlü olduðuna inanýyorum.(Bugün canlý yaþadým).Sn.kasvet' higuita ve Rehaver speðin geçmiþini bize irdelemiþ. Temkinli olmakta fayda var. Sanýrým rehavet 550 TL de satar giderim demiþti. Birileri yine þikayet etti, atýldý muhtemelen, yoksa yazmadan duramaz dý.
Brüt kötü deðil bence, çaycý, çorbacý tahtada olamaz.
Ýstese þu 1 ayda konya=alcar olur. Zamanýnda alcar=egeen olduðu gibi!
Yatýrým tavsiyesi, al/sat tavsiyesi deðildir.
![]()
Grafikler icin tesekkurler...Evet diger arkadaslr görünmüyor...bakalim sayfanýn sessizliði hayrolur ins...Bi süre yatay veya aþaðýya.. sonra ileri gider gibi geliyor....Bakalim...
SM-G960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açýlýþta belki korkutma amaçlý olabilir, fakat o kadar hazýrlýk yaptýlar, aþaðý vermek isteyeceklerini TAHMÝN etmiyorum. Aþaðýda pirhana gibi bekleyen çok kiþi olacaktýr.
Ayrýca þanslarýný denemek isteyeceklerini Sanmam! DOLAÞIMDA TOPU TOPU 1.575.000 lot kaðýt var. Ayný lot sayýsý KONYA da ve bugün tavan. Fiyat 1.421,80 TL
Yer Ýmleri