Zaten ben neredeyse memurluðu býrakýyordum hatta þu anda bile aklýmda var gerekli sermayeye ulaþtýðým anda birakicam zaman gerekli maaþý beklemeden hayata bakmak daha güzel SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten ben neredeyse memurluðu býrakýyordum hatta þu anda bile aklýmda var gerekli sermayeye ulaþtýðým anda birakicam zaman gerekli maaþý beklemeden hayata bakmak daha güzel SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Sayýn mavi deniz böyle bir konjektür 10-15 yýlda bir geliyor. Her zaman bu paralar kazanýlmaz. Þuan elini attýðýn gidiyor. Bunun birde geri dönüþü olacak. Aman dikkat, hazýr iþiniz varken bugünkü borsa havasýna kapýlmayýn. Yýllarca sürünebiliyor kaðýtlar. Örn. Alcar. Nacizane tavsiyemdir. AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Farkýndayým ama inan ben endex düþerken de kazanýyordum ben Ed Seykotanin onun trading felsefesi benimsedim beni hep kurtardý SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Þu uzun yatana biri sorabilir mi, profilini açsýn, herkes görsün. 2017 den bugüne baþka bir topic te bir tane yazýsý varsa hisse net de bir daha yazmayacaðým. Açmazsa namert tir...Yazý dediysem, vakti nakdi bol, çalý çýrpý, 3 þerit, 4 þerit, hacim müthiþ þþþþþþ[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Bu arada '' MÜTHÝÞ FRÝDAY'' den bahsedilmiþ, algý var. DÝKKAT. Volatilite [emoji4][emoji4][emoji4]
Al demem, sat demem tavsiye etmem
Ed Soykatanin yatirim felsefesini az once okudum.Ilk 3 madde stoploss....Bn borsa adina hiçbir þey bilmiyorum altin yerine borsaya yatýrým yaptýk...(destek direnç grafik okumayý bile bilmiyorum )ama 3 sene önce subat ,mart ayi gibi bu kagidin cigerini bilen Sn Volna,Uzman1974 (4/5 yildir kagitta olan)ve bir sürü arkadaþ da bnm gibi 60 dan 30 a geliþini izledi....Hatta herkes gittikten sonra sanirim Ýrmik( by idi kendisi) adli arkadaþ kagidi yine 30 dan 50 kusurlara getirdi ve Bn çýkýyorum derken kagit adim adim 50 kusurdan 30 lara bilmem kaçýncý kez gitti ve stoploss yapamadan izledim,izledik...Kendi yorumum kaðýda güvenip uzun vadeci olunca sanirim stoploss yapmak zor bir karar..."Ustalarýn kaðýda aþýk olma" demesi sanirim bunla ilgili...
Bu gibi dipten dönüþler sonrasý içinde olduðu Bollinger bandýnýn üst sýnýrýna yapýþýyor. Grafikten görebildiðim kadarýyla o seviye 559 TL gibi görünüyor. Eðer o seviyeyi görürse indikatörlerin bazýlarý zirvede olacaðýndan biraz satýþ yiyip, yataya baðlayabilir. Ýnþallah o seviyelere geliriz. Kendi görüþümdür. Yatýrým tavsiyesi bana düþmez.
Yer Ýmleri