Hâlâ hissedeyim, hâlâ beklentim var. Öncesini bilmem ama son bir buçuk aylýk hareketlerini günlük takip eden biri olarak, maalesef en rezil ilk beþ hissem arasýna girdi. Hakkýmýzda hayýrlýsý. Cümleten kandiliniz mübarek olsun
Hâlâ hissedeyim, hâlâ beklentim var. Öncesini bilmem ama son bir buçuk aylýk hareketlerini günlük takip eden biri olarak, maalesef en rezil ilk beþ hissem arasýna girdi. Hakkýmýzda hayýrlýsý. Cümleten kandiliniz mübarek olsun
En az 2--3 tavan yapmasý gerekir. (Speðin cibiliyetine kalmýþ) Genel kurul da genelde 2020 yýlý deðerlendirmesi, kar payý daðýtýmý vs. gibi rutin konular görüþülür.
Þu ayrýmý yapmak gerekir. Kayýtlý sermaye tavanýný yükseltmek, sermaye arttýrýmý yapmak anlamýna gelmez. Tavan 5 yýllýk belirlenir, Sermaye arttýrýmý herhangi bir zamanda þirket yönetim kurulu kararý ile yapabilir. Þirket kayýtlý sermaye sisteminde ise. alcar þuan kayýtlý sermaye sisteminde deðil ve þirketten biz ORTAKLARININ beklentisi kayýtlý sermaye sistemine geçmesi. Þirketinde iyi niyetli olduðunu düþünmüyorum. 2016 daki rezillikleri unutulmadý, unutulmayacak! (Ýnþallah bu rezilliklerini sermaye tavanýný RAKÝBÝ DAIKIN IN SERMAYESÝ OLARAK BELÝRLEYEREK UNUTTURURLAR!)
Diðer türlü sermaye arttýrýmý için olaðanüstü genel kurul yapýlmasý gerekir.
4 saatlik grafik te fincan kulp oluþumu na doðru gidiliyor.(gibi) 4 saatlik kapanýþta dipler yükselmeli...
AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim hocam, yaklasik 1-2 aydir sizi ve ozellikle uzuntarak denilen arkadasi takip ediyorum soyledikleriniz cok mantikli ve teknige dayali fakat anladigim kadariyla bazilari icerden bilgi alabiliyor. 2016’daki rezilliklerden hep bahsediyorsunuz hocam ne yapmislar 2016’da aydinlatma sanainiz var mi? Cok ama cok tesekkur ederim simdiden cevabiniz icin.ytd.
Bu sene Þirket ya karar alacak sermaye artýracak ve bedelsiz açýklayacak yoksa bu At hýrsýzlarýnin keyfine kalacak yapmazlarsa þaibe altýnda kalacaklar.9 yýldýr bilançolar iyi gelsede bý cacýk olmadý.Kimse demesin 60 tl den 560 TL gitti.f/k þu oldu p/d deðeri þu daha ne olsun.9 yýldýr edilen kârlar fiyatlanmadi.gerçek deðeri ne olacak,bý Kartonsan mi yoksa bý ege endüstri mi olacak yada At hýrsýzlarý elinde tahterevalli olacak .Þirket uyuma artik bu sene o sene yoksa batýn gidin
Önceden paylaþtýðým bilgi;
2016 da þirket kayýtlý sermaye tavanýný 2021 e uzatmak istemiþ, spk da siz bizimle dalgamý geçiyonuz demiþ.zaten sermayen ile kayýtlý sermaye tavanýn ayný. Neyin uzatmasý deyince þirket talebi geri çekmiþ, sonrasýnda da baþka bir talepte bulunmamýþtýr. Yani þirket þuan kayýtlý sermaye sisteminde deðil, sermaye arttýrýmýný, ya yýllýk genel kurulda ya da yýl içinde herhangi bir zamanda önceden bilgi vererek olaðanüstü genel kurul kararý alýr ise orada arttýrabilir. Yönetim kurulunun þuan için sermaye arttýrýmý yapmasý söz konusu deðil. Kayýtlý sermaye tavaný 10.800.000 tl þuanki sermayesi 10.800.000 tl dir.
Kurumsal bir þirketin böyle bir hata yapmasý! Ýnandýrýcý deðil!!!
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/573355
AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Son düzenleme : O'Sullivan; 18-02-2021 saat: 21:44.
Bunlarýn 10 yildir yaptýklarý roman gibi... arsivler duruyor...ne hikayeler bitti ne ocaklar söndü ne ustalar gitti...Tekkeyi bekleyen çorbayý içer,yok herkes satiyorsa alim yeridir ...Yok temettusu yüksektir yok arsasý yok bedelsizi geldi geliyor derken gecen ömür oldu...Cok þeyi hic etti inþallah sabrýn sonu selamettir sözünü haklý çýkarýr...Tum ortaklara slmlar kandiliniz mübarek olsun...
SPK düþük kayýtlý sermaye ile yýllarca müsaade etmemeli bu duruma yýllarca fiili dolaþým lot sayýsý düþük,halka açýklýk yüzde 5 ler olmamalý bakkal dükkaný kâr ile nereye kadar koca þirketler devam eder genel kurullarin karari bekleyecekse yönetim kurulu hiç karar almaz çoðunluk istediði gibi oynar Türk ticaret kanunu amir hükümler olmalý bu sene olmazsa hangi sene olacak
Hocam tekrar tesekkur ederim aydinlattiginiz icin, bu yil sirketler icin bedelli ve bedelsiz yili oldu, adi sani duyulmamis sirketler bile bunu yapti, gecen gun avgyo denilen tirt sirket bile bedelsiz verdi. Ben bu yil cok yakin zamanda bu konu ile alakali birseyler olacagina inaniyorum umarim umutlarimiz gercegi yasamakta gecikmez. Saygilarimla.
Bu arada yatirim tavsiyesi degildir.
Yer Ýmleri