-
Şeref yoksunu spek, kuyruğu olduğu jants çıkış yaparken takılmadı, bryat a robot bağladı, şuan bryat çıkışta bu seferde robotu düşüşe geçen jants a bağladı. Sövmeyeyim diyorum ama zorluyo operasyon evladı. Uzun yatan boşuna kaybolmadı!
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
-
Haftalık grafiğe baktığımda yine bir flama oluşumu var gibi ve sonuna gelmek üzereyiz.(yada bana öyle geliyor[emoji846]) Olur olmaz bilemem, speği mimli ka.ektersiz. Sabırla, saydıra saydıra beklemeye devam...Bayrak grafik te logaritmik olduğu için uyumsuz görünüyor. Bayrak direği hedefi fibo 1.618 seviyesi.

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
-
INSAALLAH sayin O' Sullivan ...Gecen sefer nokta atışı yapmıştınız bu sefer de oyle olmasi temennisiyle...
-
Alcar 487.90
Bryat 549,30 (son 2 işgünü tavan)
Acaba neden sn.uzun yatan!!! Mayıs 2021!!!

Originally Posted by
uzun yatırımcı
Alcar : 509
Bryat : 498 acaba neden? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Arkası yarın ...[emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28]
Fiyatları bile doğru değil sebebi Şubat olmasın [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji16][emoji16]

Originally Posted by
g-u-y
Doğruyu söyleyince yancı mı olunuyor. Hayatım boyunca doğrudan şaşmadım. Yalancı olacağıma yancı olmayı tercih ederim! Mayıs 2021 e kadar yokuz sözü!!! Birden ne oldu da bu karar verildi. Kaçtan satalım, yerine kaçtan koyalım!!!! Kağıt aşağı gelirse direkt şüphelisin, peşini bırakmam..
-
Mayıs a kadar boyle gidecekse bütün verdigini geri alir?
-
2.30 TL temettü dağıtacak
Hayırlı olsun ortaklar
İki taksitte
-
Karaktersizler nerde bu uzun yatan rahat yatiyormu milletin günahına girdi çapsız.
-
Geçen sene 16 mly olan kar buyıl 62 olmuş düz hesap..
%300 küsür kar artışı..
İyide 2tl temettü vermek nedir?
Bi bardak çay parası..
Kafada ne var!
..
..
Vermeyip,,,biriktirip ne edecek okadar kar ı..
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri