Originally Posted by
g-u-y
Lütfen yanlýþ anlamayýn tüm yazýlarýnýzý okudum, yorumdan kastýnýz müthiþ, testere, piston vs.mi?Yararlý tek bir paylaþýmýnýzý göremedim. (Teknik-Temel) Piston muhabbetini teknik (sanayiden) sayýyorsanýz bilemem.
Üþenmedim akþamdan beri geçmiþ forumlar dahil yüzlerce sayfa okudum. Burada yazan hiçbir kimse direkt size küfür, hakaret vs.etmemiþ. O söylediklerinizi yazanlar 10+ yýldýr kendilerine azap çektiren spek ve adamlarýna ithaf etmiþler. Bunu üzerinize alýnma sebebinizi açýklamadýðýnýz sürece sizde zan altýnda kalýrsýnýz. Speðe küfür ve hakaret yüzünden birçok kiþiyi forum yönetimine þikayet ederek attýrdýðýnýz da gün gibi aþikar.
Hissenin çýkýþ ve düþüþlerini gün gün inceleðimde arkadaþlarýn tespitlerinin doðru olduðu kanaati oluþtu bende. Rakamlar yalan söylemez!!! Hisse düþüþe geçmeden önce kaybolup, çýkýþa geçtiðinde piyasaya çýkmýþsýnýz. Ýçeriden bilgi almadan bu zamanlamayý kimse yapamaz...
Eðer bugün buradan gidiyorum, mayýs 2021 de döneceðim dedikten sonra hisse fiyatý aþaðý sarar ise, bunun altýnda herkes baþka þey arar. Önceki yazýlarýnýzdan etkilenip (yolumuz uzun, festival,4 þerit vs.) yüksek maliyetlenenlerden korkmalýsýnýz...Burada hisse pazarladýðýnýz netleþir ve sonu mokoko olur!
Yer Ýmleri