Þu kaðýdý düþükten toplayýp vurgun yapma peþinde olanlara...
ay sonu 100 dolar olunca görürüm ben onlarý.
Þu kaðýdý düþükten toplayýp vurgun yapma peþinde olanlara...
ay sonu 100 dolar olunca görürüm ben onlarý.
Bu uzun yatan kalkan zýplayanýn ne mal olduðunu herkes çözdü artýk. daha öncede söyledim eðer düþündüklerimizde zerre kadar haklýlýðým varsa öbür tarafta beni beklesin. hakkýmda zehir zýkkým olsun.
Ama artýk nacizane bu adamý takmamalýyýz. herþey ortada. canýmýzý daha fazla bununla sýkmanýn enerjimizi buna harcamanýn bize hep zararý oluyor. kaðýtýn zaten durumu ortada bide bunu dilimize düþürünce hepten psikolojik olarak yýpranýyor sinir harbi yaþýyoruz istemeden.
sözün özü þahsi düþüncem bu adamý gündem konusu bile yapmadan ona prim vermeden yolumuza bakmak.
Saygýlar...
Dediklerine katılıyorum arkadaşım biz önümüze bakmalıyız Alcar'in genel kurulda çok güzel bedelsiz açıklaması gerekiyor bence...Yatırım tavsiyesi değildir..Şahsi görüşüm..
Yazdýklarýmý sildiriyor malum zat.....
AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Bir þirket niye sermaye artrýr?
Sermaye artýrmanýn vergisi, algýsý bir maliyeti, kasadan çýkaný da vardýr. Þirket mecbur deðilse buna niye katlansýn?
ALCAR sermâye artýrmaya mecbur mu?
Deðil. Sen iyi ve baþarýlý bol paralý bir arkadaþýmýzýn hatta oturduðun il, ilçe de herkes seni tanýyor aileni tanýyor, malýnýzý mülkünü zü biliyor e bu durumda sen ortada delik pantolonla dolaþamaz sin deðil mi ? Yoksa dolaþýr mýsýn ?
Redmi Note 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alarko dolaþýr! Bakkal dükkaný iþletiyor ya ondan! Bide daikin Türkiye nin piyasada rakibi görülür...
Daikin Türkiye sermayesi 1.100.000.000 TL... (BÝR MÝLYAR YÜZ MÝLYON TL)
DÜNYA MARKASI CARRÝER VE TOSHÝBA Türkiye yetkilisi ALCAR 10.800.000 TL (ON MÝLYON SEKÝZYÜZ BÝN TL)
HADÝ ORDAN....AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]Redmi Note 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri