Rezilliklerine devam ediyorlar. Þaþýrdýk mý? Asla!!! Gündem maddelerine kayýtlý sermaye tavanýný þuraya yükseltiyoruz diye bir madde koymaktan imtina eden bir Alarko yönetimi!!! (Spk para istiyorsa biz küçük ortaklar toplanýr verirdik) Bugün bu kap ýn geleceðini bilen bir tahtacý! (Yoksa bryat la devam ederdi) þaþýrdýk mý? Asla!!! Kasvet þirket yönetiminin ekiple iþ tuttuðunu yazmýþ ve ekibin buradaki paralý uþaðý nýn þikayeti ile forumdan atýlmýþtý. Ne kadar da haklýymýþ....
YATACAK YERÝNÝZ YOK. SPEK ve AVANESÝ....Alýn o temettüyü speðin ........... (Herkes kafasýna göre tamamlasýn)
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/911545
Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
Özet Bilgi
Olaðan Genel Kurul Toplantýsýna Ýliþkin Yönetim Kurulu Kararý
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ?
Hayýr
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ?
Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ?
Hayýr
Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi
Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi
01.01.2020
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi
31.12.2020
Karar Tarihi
22.02.2021
Genel Kurul Tarihi
19.03.2021
Genel Kurul Saati
15:00
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih
18.03.2021
Ülke
Türkiye
Þehir
ÝSTANBUL
Ýlçe
BEÞÝKTAÞ
Adres
Muallim Naci Cad. No: 69 34347 Alarko Merkezi Ortaköy-Beþiktaþ/ÝSTANBUL
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ ve saygý duruþu.
2 - Toplantý Baþkanlýðýnýn seçimi hususunda müzakere ve karar.
3 - Genel Kurul toplantý tutanaðýnýn imzalanmasý için Toplantý Baþkanlýðýna yetki verilmesi hususunda müzakere ve karar.
4 - 2020 yýlý Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetçi Raporu ve Baðýmsýz Denetim Kuruluþu Raporunun okunmasý ve müzakeresi.
5 - 2020 yýlý Finansal Durum Tablosu ve Kapsamlý Gelir Tablosunun okunmasý, müzakeresi ve tasdiki.
6 - 2020 yýlý faaliyetlerinden dolayý, Yönetim Kurulu üyelerinin ibrasý hususunda karar.
7 - Þirketimizin 3. kiþiler lehine vermiþ olduðu teminat, rehin, ipotek ve kefaletler hakkýnda bilgi sunulmasý.
8 - Kar daðýtýmý hususunda Yönetim Kurulu teklifinin müzakeresi ve karar.
9 - Yönetim Kurulu seçimi, görev süresi ile üyelerinin ücretlerinin tesbiti hususunda müzakere ve karar.
10 - Yönetim Kurulu üyelerine, Türk Ticaret Kanununun 395 ve 396 ncý maddeleri hükümlerinde anýlan yetkilerin verilmesi hususunda müzakere ve karar.
11 - Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-17.1 Sayýlý Tebliðinin ekindeki "Kurumsal Yönetim Ýlkeleri"nin (1.3.6) maddesinde belirtilen iþlemler hakkýnda Genel Kurula bilgi verilmesi.
12 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Mevzuatý gereðince 2021 yýlý hesap ve iþlemlerinin denetimi için Yönetim Kurulunca belirlenmiþ bulunan Baðýmsýz Denetim Kuruluþu'nun onayý hususunda müzakere ve karar.
13 - Dilek ve temenniler.
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
EK: 1
Davet Ýlaný ve Vekaletname.pdf - Ýlan Metni
EK: 2
ACST-2020 KAR DAÐITIM TABLOSU.pdf - Diðer Genel Kurul Çaðrý Dokümaný
EK: 3
ALCAR_Genel Kurul Bilgilendirme Dökümaný.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný
Ek Açýklamalar
Þirketimizin 2020 yýlý faaliyetleri ile ilgili Olaðan Genel Kurul toplantýsý yukarýda yazýlý gündemdeki konularý görüþüp karara baðlamak üzere 19.03.2021 Cuma günü, saat:15:00'de Muallim Naci Cad. No.69 Alarko Merkezi Ortaköy/ÝSTANBUL adresindeki þirket merkezinde yapýlacaktýr.
Yukarýdaki açýklamalarýmýzýn, Sermaye Piyasasý Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliðinde yer alan esaslara uygun olduðunu, bu konuda/konularda tarafýmýza ulaþan bilgileri tam olarak yansýttýðýný, bilgilerin defter, kayýt ve belgelerimize uygun olduðunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doðru olarak elde etmek için gerekli tüm çabalarý gösterdiðimizi ve yapýlan bu açýklamalardan sorumlu olduðumuzu beyan ederiz.
PDF Olarak Ýndir
AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Yer Ýmleri