[emoji192] verin bi parça ciðer. [emoji1][emoji1]
[emoji192] verin bi parça ciðer. [emoji1][emoji1]
Dün genel müdür ne dedi þirket finansallarýyla hisse fiyatýnýn baðlantýlý olmadýðýndan bahsetti hemen peþine halka açýklýk oranýn düþük olmasýndan kaynaklandýðýný ve uzun zaman düþük seyrettiðini daha sonra kendilerinin büyümede gösterdiði çabanýn da etkisiyle yükseldiðini söylüyor.
Halka açýklýk oraný neden düþük finansallarýn hisse fiyatý ile neden orantýlý deðil ve orantýlý olsa hissenin ne kadar olacaðýný ve bunun þirketin piyasa deðerine nasýl etki edeceðini sizden benden çok iyi biliyorlar.
Spekciðim bas aþaðý inelim finansallarýn belirttiði ve olmasý gereken rakamlara hadii!!! bu arada bu senette lot az diye uçar kaçar diye alan kiþi çok yok olan küçük yatýrýmcý da ciddi zararda bunlarýn derdi baþka...
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
yazýklar olsun sana kaðýt,artý borsada bile eksisin,hiçbir þeye ayak uyduramýyorsun.
selam arkadaþlar
videoyu izledim arada atladýðým bir þey olmasýn diye birkaç kez izledim
Öncelikle geliþen dünya düzeninde fosil yakýtlardan alternatif yakýtlara doðru bir geçiþ olacaðý için çevreye daha az zarar veren enerji verimliliði yüksek ürünler üreteceklerini belirtti (PARÝS ÝKLÝM ANLAÞMASI ) Buna deðinmedi ama ben bunu anladým ve de doðru bir hamle. Geleneksel kombilerden kademeli olarak uzaklaþýp kombilerdeki hidrojen miktarýný kademeli olarak arttýrýp orda vadede tamamen hidrojenle çalýþan kombi üretmek istediklerini belirtti Bunun içinde argeye yýllýk 2-2.5 milyon USD ayýrýyorlar.
Halka açýklýk oranýnýn düþük olduðundan pek mennun taraflý olmadýðýný sezdim diyelim hisse deki hareketliliðinin 2020 yýlýndan itibaren olduðunu bunun da nedeninin ABD deki CARRÝER firmasýnýn AÐIR SANAYÝ þirketi UTC ye baðlý oldunu belirtti Bu tarihten sonra UTC nin ayrýlmasýyla CARRÝERÝN baðýmsýz olduðunu belirtiyor belkide en büyük engeli UTC baðlýlýðý olarak görüyorlardý
izlediklerimden edindiklerim
Fiyat hareketerinde ise
günlükte 267.25 üzeri kapattýk
15 dk -30 dk 1 saat ve 5 saatlikte bir çanak formasyonu var
haftalýk mum barý gayet güzel kapandý
Aylýkta ise yani mart ayý bitene kadar 290 ve üzeri atarsak bu mum barý da yeþile dönecektir
burdaki bilgiler ile yatýrým yapmayýnýz YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Günlükte 275 ve üzeriyiz
Bryat önde biz arkada
Ytd
At hýrsýzlarý keyifler nasýl Bryat 2020 Kasým 165 TL idi Alcar 2020 Kasým 236 TL idi 2021 Temmuz Bryat 267 TL idi Alcar 290 TL idi Bu gün Bryat 429 TL Alcar 275 TL ayný At hýrsýzlarý iki kaðýda oynuyor du problem demek Alcar yönetimi meydaný boþ býraktý
290 üzerine atarsak aylýk mum yeþile döner
Yer Ýmleri