ee yak kýrmýzýyý madem rahatla, alýþ kademleri boþ ihtiyaç duyduðunda müdahale ediyor her gün %1 alsa yeter zaten hýrsýz ama tamahkar hýrsýz..
ee yak kýrmýzýyý madem rahatla, alýþ kademleri boþ ihtiyaç duyduðunda müdahale ediyor her gün %1 alsa yeter zaten hýrsýz ama tamahkar hýrsýz..
sabah aç yüksekten ver malý akþam bir kýsým topla kalaný robotlar hallediyor zaten ee þirket kar etmiþ çok da önemli deðil takasý toplamak gibi bir derdi de yok eee içerden haber mi gelecek önce ona ulaþacak zaten o konuda da sorun yok ne diye aksiyon yaratsýn kendine böylesi daha rahat þirket mi onlarýn zaten umrunda deðilsiniz...
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
Eskiden bu forumda usul adap gözeten oyunculardan hürmetle bahsedilirdi þimdikilerde haysiyet þeref sorunu var meydan müsait olunca herkes maharetlerini sergiliyor. fazla dert etmeyin yükseliþe bizden fazla ihtiyaçlarý var.
kesinlikle yatým tavsiyesi deðildir...
Ýçsel deðer hesabý yapýlsa duran varlýklarýn yeniden deðerlendirmesi söz konusu olsa ve önümüzdeki yarýmlýkta son bilançonun yarýsý kadar kârý baz alsak daha sonra bedelsiz potansiyelini i göz önünde bulundursak sonuç yinede de pahalýmý mý olurdu yok yok bugün o gelmeyen kaplar var ya yarýn takas toplandýðýnda her gün iki iki gelir sonuçta satmak için malý vitrinlemek lazým.
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Azalan talep malý ederinin altýnda götürür, bu senette talep gösterilmemesi için oluþturulan çaba ise müthiþ þirketinden speðine organize.
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir…
Alýn size endeks kadar getiri hayrýný görün.
Ýþin özü benim açýmdan sorun yok benim isyaným tahtada dönen dümene bir de ilerde burayý okuyan arkadaþlara tahtanýn sýð dönemlerinde yaþatýlan haksýzlýðý anlamalarý için kendimce bir þeyler yazdým benim taþýdýðým mal 10 yýl öncesinden gelir gerisini açýklamama gerek yok sanýrým herkese bol kazançlar benim hisse net veyahut baþka bir platforma her hangi bir ilgim yok yatýrým hayatým boyunca da yorum yaptýðým tek platform oldu burasý varsa kalbini kýrdýklarýmýz hakkýný helal etsin çalý iti hariç tekrar herkese bol kazançlar
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
Þefim hayýrdýr, veda gibi yazmýþsýn. Gerçek yatýrýmcý dostlara hakkýmýz her zaman helaldir. Algýcý, düzenbaz, sahtekar, arsýz, onursuz, haysiyetsiz, hýrsýz þeytan sürüngen hariç...AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Yer Ýmleri