Bazen yazmamak ve sadece izlemek gerekiyor
Bazen yazmamak ve sadece izlemek gerekiyor
Bazen okumaya da ara vermek gerekiyor sanýrim,hic moral birakmiyor
Adamlarda usul, adap, ar namus olmadýðý için, cibiliyetleri bozuk, arsýz ve hýrsýz olduklarý için içimizi dökmek de gerekiyor... Yazdýklarýmýzdan rahatsýz da oluyorlar arada. Site yönetimine þikayet ediyor zibidi. O kadar da boþ býrakmak iyi deðil. Çirkefliðin iyice suyunu çýkarýyorlar sonra... AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Yatýrýmcý iliþkilerine yazýyoruz iki seferdir ayný mj kopyalayýp gönderiyorlar
ne diyelim
yönetim kuulunda görüþüyorlarmýþ da gerçekleþmesine yönelik bir karar alamýyorlarmýþ ortaklarýyla
o nedenle fazla yazmaya gerek yok
bazen izlemek en iyisi
ytd
5 bilinmeyenli denklem mi çözmeye çalýþýyormuþ yönetim[emoji846] Yapacaklarý çok basit. Kayýtlý sermaye tavanýný 500 milyon a çýkartýp, en az 10 bedelsiz açýklamak. (süt veren ineði kesmemek istiyorlar bence, o nedenle 10 bedelsiz. Sonrasýnda yine sýð kalmak için!!!) 2003 yýlý dolar kuruna göre 10 kat sermaye güncellemesi. 19 yýl, tam 19 yýl olmuþ güncellemeyeli. Ýnsanlarý tahtadaki virüs ekipten kurtarmalarý gerekli. Bana göre, bunu yapmadýklarý sürece, onlar ile ortak hareket ediyorlar. Geçen her gün bitmiþ olan imaj, daha da yerin 9 kat altýna gidiyor...AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Ahlaksýzlýk abideleri, onursuz haysiyet fukaralarý...(Tahtadaki ekip!!)
AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Yer Ýmleri