Endeks 2800 dayanmýþ hala ayný saçmalýða devam ediyor bunlar bu iþi uzattýkça daha çok bileniyorum oynayýn bakalým ne kadar mal alacaksýnýz
Endeks 2800 dayanmýþ hala ayný saçmalýða devam ediyor bunlar bu iþi uzattýkça daha çok bileniyorum oynayýn bakalým ne kadar mal alacaksýnýz
Bu mallar aþaðý verdikçe ufak ufak kumbaraya atmaya devam.(100-100-100-100............) [emoji16][emoji16][emoji16] BANA GÖRE beklenen gün çok uzak deðil. Tabi þirket dürüst ise!!!AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Fazla deðil 2021 Mayýs'ta ALCAR ve Bryat 370 idi At hýrsýzlarý bire bir hareket ediyor du þimdi Bryat 419 ALCAR 322 adamlar hakkaten saçmalýyor zannediyor lar baskýlarsak býkan olur lotunu alýrýz bu kafayla batarsýnýz tâbi Þirket hâlâ bu duruma kör ve saðýr þirketi de çöp yaparsýnýz hisseyi de temettü boþver geri alým yapýn adam gibi yeter
Tam gaz ********liðe devam sal sal bize mal lazým
Yatýrýmcý iliþkileri yatýrýmcýnýn telefonuna bakmaz maillere cevap vermez köpeði olduklarý tahtadaki ekip ne derse onu yaparlar her gün bezdiremezler köpek gibi bir gün sürecekler kapatýr ekraný bu allahsýzlara tek lot vermem hatta uygun gördüðüm noktalardan alýrým
30 lot daha
Yer Ýmleri