Alcarda kýsa poz için mal taþýmýyorum bir hedefim yok hakkýyla sermaye artýrdýðý gün yavrular için bir þeyler düþünürüm uzun vadede gerek gayrimenkul satýþla gerek gelen bilançolarla finansallar bir þekilde düzelir zaten.
Akýldýþý düþüþ olduðunda zaten ekleme yapýyorum yapmaya da devam edeceðim emin olun benim kadar sabýrlý deðil bu hýrsýz ekip emekliliðime çok var temettü tahtalarýnda zaten aktif mal taþýyorum bunu da beklentisi var diye tutuyorum gerçekleþtiði gün þirketin büyümesine göre bir karar vereceðim ömrümüz yeterse o gün yine burada olacaðým. herkese saygýlar.
Bilanço geldiðinde görüþürüz.
Yönetimi lanetliyorum.
Tahtacýsý ahlaksýzlýkta oscar alýr.. 40 yýlda biriktirdiði özsermaye ye sadece 1 yýlda ulaþacak hissede yaptýðý tam bir pislik. 1 alcar a yýlsonu 1 alcar daha ilave olacak!
istanbul da 1+1 daire fiyatýnda sermayesi olan, (artýk 1+1 daireler bile 15-20 milyon! Örnekleri aþaðýda[emoji1787][emoji1787][emoji1787]) vizyon sorunlularýn yönettiði bir þirket! Tahtacýsý zaten imkb nin en aptalý. Trade yi burada deðil, kendi ile ayný lot sayýsýndaki (1.600.000 lot) konya fiyatýnda yap. konya 1.250 TL(son 1 yýlda 1.800 leri gördü) bu angut hala 280-300 lerde dileniyor...
AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Son düzenleme : O'Sullivan; 01-08-2022 saat: 14:59.
12 milyon 340 lotu olan asuzu fiyat olarak 1 milyon 595 bin lotlu alcar ile ayný fiyatta!!!! 310!!?!!
1 milyon 600 bin lotlu konya 1.150 TL!!!
Birileri çýkýp diyebilir asuzu-alcar kýyaslamasý ne alaka diye. Bende bryat korelasyonu ne alaka diyorum. Spek aptalý robotu bryat a baþlamýþ!Fk-pd/dd ye bakýp konuþuyorum. Buradaki ekip ve sahipleri ahlaksýz, imkb deki hýrsýz gruplarda ilk 3 tedir. Sýrf bu þ.sizlere inat uðruna buradayým. Sabit lotum harici hatrý sayýlýr kadar al/sat da yapýyorum.
AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
sn. o sullivan bu haysiyetsiz onursuzlar da tüm bunlarýn farkýnda yýllarca bir bantta gittik geldik o dönem bu kadar alçalmamýþlardý þimdi yönetimle spek bu alçaklýðýn dozunu her geçen gün daha çok artýrýyorlar tüm bu ********liðin arkasý dolu olmasa bu durumda zaten olmazdýk adam gibi zamanýnda çýk fýrsatý yaratsalardý bugün çok daha baþka alcar konuþurduk ama bu saatten sonra ben mal alýrým tek lot vermem varsýnlar 10 yýl daha bekletsinler her þeye hazýrlýklýyým ya bunlarla batacaðým ya da adam gibi ederi verecekler el sýkýþacaðým en kötü para kaybederim ama bu onursuzlara bedava mal baðýþlamam
Tüm bunlarýn müsebbibi yönetimdir çýkýp tv de salak salak açýklamalarla þirkete güvenip maliyetsiz finansman saðlayan yatýrýmcýnýn umudunu kýrarak nasýl spek köpeði olduklarýný belli ettiler ama borsadan gelen nakdin bi cacýða yaramadýðýný fark ettiklerinde o zaman göreceðim bu gayri meþhur iliþkiyi halka açýk paylarýn total ederine bakýn þirketin %15 Ý bu paraya komik rakamlarda it gibi yükseltecekler öyle tv de dikkate aldýðýmýz bir parametre deðil demekle olmaz köpek gibi muhtaçsýnýz bu finansmana sizin derdiniz baþka sizin derdiniz küçük yatýrýmcýya yedirmemek göreceðiz kim daha çabuk pes edecek...
Þirketin halka açýk paylarýn total ederi 490 milyon bu yýlýn toplam net kar oraný tahmini bu rakam olacak iþte o zaman göreceðimim bu gayri meþru iliþkiyi yönetim spek dostluðunu þeref yoksullarý sizi satmýyorum satmayacaðým üstüne ekleyerek devam kepenk kapatmayacaðýna göre ki böyle bir problemi olan argeye yatýrým yapmaz bünyesinde klimanýn mucidi var kar var kasa dolu dediðim gibi satmýyorum heybeyi doldurmaya devam...
Yer Ýmleri