Bir çok soru var arsa satýþý iptali biliniyor du yukarýdan hisseyi sattýlar veya yüklü kaðýda istemedikleri kiþiler girdi onlarý dökmek için akþam kap haberi verdiler
Bir çok soru var arsa satýþý iptali biliniyor du yukarýdan hisseyi sattýlar veya yüklü kaðýda istemedikleri kiþiler girdi onlarý dökmek için akþam kap haberi verdiler
Sayýn chef daha önce de belirtmiþtim bu bir nihai anlaþmaydý kesinlik yoktu kesin anlaþma olsaydý bunu mutlaka bildireceklerdi yani bu bilançoya yetiþmeyeceði ve içine konmayacaðý daha önceden belliydi ayný olay Cimsa tahtasýnda da oldu yukardaki saydýðýnýz nedenlerden dolayý da olabilir tabiki arsa yine bizim arsamýz vazgeçildi diye arsamýz kaybolmadý hayýrlýsý olsun diyelim
Teknik olarak 350 direncini 4. Kez test ettik bence gözü yukarýda fakat zaman be sabýr gerekli bu tahta tavan serileri yapýp giden bir tahta deðil
Yatýrým tavsiyesi deðildir
Herþey planlý. Bilanço öncesi klasik, pislik hareketi...Muhtemelen 2.çeyrekte 1.çeyrekten daha iyi faaliyet karý gelecek ki, böyle pislik bir kap atýlýyor. Ýçeriden bilgi vererek Tahtadaki þ.sizlere trade yaptýrýyorlar. Bugünkü tavan ve sonrasý mal gömmenin baþkaca izahý yok... Sormak lazým ne kadar komisyon alýyorlar!!! Ýyi niyetli, dürüst! bir yönetim, olumsuz algýlanabilecek bir haberi bilanço öncesi göndermez!!! Ýyi niyetli bir yönetim, tahtadaki hýrsýzlarýn emir kulu olmayan bir yönetim, böyle bir durum varsa bilançodan birkaç gün sonra yollar...2017 deki kayýtlý sermaye rezilliðini yapandan beklenen hareket, yadsýmýyorum ama göz göre görede böyle pislik yapýlmaz... Allahsýz kitapsýz bunlar....
Tahtadaki ekip emir verdi, sahipleri emri uyguluyor. Þaþýrdýk mý? Asla...Ne mal olduklarýný hergün perçinliyorlar. Ýþ kan davasýna döndü... Pasta büyük ki bu kadar hayasýzca, pislikçe hareket ediliyor. Kendi adýma 4 haneleri görmeden giden namerttir...
AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Son düzenleme : O'Sullivan; 05-08-2022 saat: 23:49.
Bu kaðýda hiçbir zaman teknik iþlemez, At hýrsýzlarý ve vizyonsuz yönetimin elinde oyuncak oldu.2020 Kasým'da 8-9 tavan üst üste gördü 180 TL den 566 TL ye 2 ay içinde gitti. Ýlk önce arsadan evvel bedelsiz beklentisi gerçekleþmeli, sermaye artýrýmý SPK uyarmalý 10 yýl bakkal dükkaný sermayesi ile girilemez.Arsa ya gelince Dudullu lada 18 bin metrekare 328 milyon TL bedava iptal olduysa iyi oldu
Belkide kesin anlaþma için masaya oturduklarýnda artan gayrimenkul fiyatlarýndan dolayý bir artýþ talep edilmiþ olabilir diye düþünüyorum bu nedenden dolayý iptal edilmiþ olabilir
Ytd
Sayýn O’Sullivan sürecin nasýl iþlediðini bilmiyoruz zaten önceki bir ön anlaþmaydý taraflar kesin anlaþma için bir araya gelip daha önceki meblað konusunda fiyat deðiþikliðine gitmiþ olabilir her iki taraf için de düþündükleri fiyat olmamýþ olabilir kanýmca da doðru bir hamle artan gayrimenkul fiyatlarýndan dolayý zaten bu deðerden fazla eder nihayetinde potansiyel alýcýlarla görüþmeler devam ediyor diye bir açýklamalarý var zaten bekleyip görelim sonuçta arsa halen envanterde
Saygýlar
Enflasyon ve deðiþen arsa ve ev fiyatlarý nedeniyle 330 milyona iptal olan arazi 450 milyon olsa, 28 milyona okan Tuzla arsasý 35 milyon olsa oda 630 milyon eder yaklaþýk 1.1 katrilyon. Bunu 1,5 milyon lota gölden lot baþý 666 eklenir.
Ulan senenin baþýnda ekmek 1,25 di þimdi 4 birkaç ay sonunda 5 tl olacak. Bu alcar hiçbir þekilde bu artýþlara ayak uydurmadý. En az 1500 tl olmasý gerekiyor.
Yer Ýmleri