Saatlik periyotta ters bayrak var çalýþýrsa hareketin baþladýðý yere dönmüþ oluruz. He çalýþtýrmazsan adam deðilsin þeref yoksulu hýrsýz sonra bilançoyla kaldýrýrsýn ne de olsa allahsýz.
Saatlik periyotta ters bayrak var çalýþýrsa hareketin baþladýðý yere dönmüþ oluruz. He çalýþtýrmazsan adam deðilsin þeref yoksulu hýrsýz sonra bilançoyla kaldýrýrsýn ne de olsa allahsýz.
Soygun dolu bir gün daha saðlam bir þikayet oluþturdum bu itleri foyasýný çýkarana kadar devam tüm imkanlarý seferber edeceðim. otobüs çocuklarý sizi bu itlere ölçülü konuþmak yok dileyen þikayet edebilir
imkan olsa bilançoyu göndermeyecekler 9 aðustos son diledikleri kadar ********lik yapsýnlar
Sanýrsýn holding, banka bilançosu açýklýyorlar...Gerçi tarihi kar açýkladýðý 2018 yýl sonu bilançosunda taban yaptýran þ.sizlerden ne bekliyorsak!!! Hani öncesinde %40-50 prim yaptý da gelene verdiler dersin. 36-37 TL den 30-31 TL ye verdi haydut hýrsýzlar... O yüzden bunlara bilanço milanço hikaye.
+10 yýldýr sýð tahta diye duruyorum, bundan sonrada iþ inada bindi, 4 hanelere kadar yazarým. Sonra ben kaçar... Artýk onlar gibi trade yapýyorum... Maliyet (-) ye düþtü. Hani bu adi hýrsýzlarýn buradaki sorumlusu, kapýkulu, tasmalý bir sürüngen vardý burada ya, o þ.size, operasyon evladýna da duyrulur....AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Bilançoyu bugün de açýklamayacaklar belli oldu.
Yüzeysel okudum Önceki yýlýn ayný dönemine göre %532 karda artýþ var öz kaynaklar 660 milyon fk 15 þu bilançonun karþýlýðýný tahtada göstermezse artýk hesabýný þirkete sorun arkadaþlar sürekli artarak ilerleyen karlýlýk büyüme satýþlardaki artýþ vs neyse yazmaya gerek yok yarýn izleyelim bakalým tahtayý
172 milyon kar
F/K 25.07 den 15.86 ya geriledi
hayýrlý olsun bilanço
Yer Ýmleri