Yokmu cicim, gelmiyor mu mal!!! Siz bu ahmaklýðýnýzla daha çoook beklersiniz mal, MAL!!!
AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Operasyon bryat ta yapýlýyor...Bu sadece figüran...Alarko nun güzide!! þirketini robota baðlamýþlar. Ýþlemler algoritmik..Teknik vs.hikaye. Tekniði ni bryat speði belirliyor, bu kadar net...Suçlu Alarko yönetimidir. Bile isteðe yapýyorlar. Sen 1+1 daire fiyatýnýn YARI FÝYATINDA sermayeni BÝLEREK býrakýr isen. Emir de alýrsýn!!!
AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Burada dokuldum. Ben kazandým sizlere de bol kazançlar... Hayýrlý olsunRedmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ahmaklýkta üst level bir spek ekibi var tahtada. Tercihleri yine yanlýþ! Bana bile portföyümün 3 te biri ile 2 kez trade þansý verdiniz! Mal!! ýmý bilirim[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Aþaðýda bizim Alarkonun þirketi alcar ýn kuyruðuna taktýklarý bryat ýn grafiði var. Ýstediler mi dirençler destek oluyor! (Fibonacci 0.5.* 0.618, 0.786) Adamlar takýr takýr resim çiziyor. Bizim tahtadaki sünepeler gibi s.laklýk yapýldý mý teknikçilere av olunuyor!
Bana göre alcar tahtasýnda ki grup ile bryat tahtasýnda ki grubun uzaktan yakýndan alakasý yok. Zaten firmalarýn da alakasý yok. Bryat ýn sermayesi yüksek, piyasada bu mallarýn ýrzýna geçtikleri tahtanýn 6 katý hissesi var.** Ama bizdekilerin damarýnda kan yerine operasyon çocukluðu akýyor...
Yer Ýmleri