Originally Posted by
O'Sullivan
Yýllardýr tahtacý ya buradan saydýrýr dururum. Yeni farkýna vardýðým bir durum var ki, burada tahtacý yok.. (BANA GÖRE) Esasen var ama tahtacýnýn sahibi yönetim! Yönetim adýna çalýþýyor.. Spek þirketin paralý uþaðý!!! Para için haysiyetini bir kenara býrakan hýrsýzýn teki...
Yoksa bunlardan habersiz bu tahtada cirit atamaz. Kap larýn atýlýþ zamanlarý, saatleri, günleri hepsi hesaplý. Arsa satýþý haberi, Vazgeçtik haberi, sonra tekrar sattýk (muhtemel yine vazgeçtik ce eee) haberi endekse göre veriliyor, verilecek...Hatta ve hatta burada yazan uzun .....nickli vatandaþta bu þirket çalýþaný. Daha önce öylesine yazmýþtým lakin gerçeklik payý oldukça yüksek. Çünkü buradan baþka yerde yazýsý yok, 10+ yýldýr. Geçen mart 2021 de ben bunu yazdýktan sonra açýða çýktýðýný anladý ve birkaç baþlýk altýnda daha yazmaya baþlamýþtý. Zaten ondan sonra buradan kayboldu. Suçlu spek mý pek deðil... Tahtaya derinlemesine bakabilen yönetimi görür!!!
AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Yer Ýmleri