Tam yukarý ivme kazanmýþken endeks be bryat ayný anda darbeyi vurdular...
Hissemize bugün Maaþallah,nazar deðmez inþallah.
Tavan hayýrlý olsun devamý gelsin . Keyifler 1500 😉 hisseler blokajda .Herkese bol kazançlar dilerim
Devamý gelir inþallah…Ramazan ayý kaybettýgý gunlerý telafý eder umuduyla duamda olacak,herkese bol kazançlar…
Bugün þöyle küçük bir çalýþma yaptým. Piyasadaki lot sayýsý düþük olan hisselerin mevcut rakamlarýný merak ettim, sonuç aþaðýda! (Dolaþýmdaki lot lara bakmak yanýltýr, dolaþýma çýkmasý SADECE BÝR KAP ATMAYA BAKAR, çok uzak deðil, örn. Alcar, 125 bin lot kote!!!) Bizim alcar speði baya baya saçmalamýþ, Rakamlar Forlnvest ten alýnmýþtýr...
poltk piyasadaki senet sayýsý 1.125.000 anlýk fiyat 23.300 TL
Egeen piyasadaki senet sayýsý 1.133.602 anlýk fiyat 15.272 TL
Tetmt piyasadaki senet sayýsý 613.757 anlýk fiyat 14.127 TL
Konya piyasadaki senet sayýsý 1.640.626 anlýk fiyat 10.300 TL
Kstur piyasadaki senet sayýsý 3.881.634 anlýk fiyat 6.427 TL
Bryat piyasadaki senet sayýsý 9.423.726 anlýk fiyat 3.945 TL
Cmbtn piyasadaki senet sayýsý 1.023.000 anlýk fiyat 4.300 TL (son 10-15 yýl sürekli zarar, benim gözümde deðeri olmayan firmadýr.SÜREKLÝ ZARA AÇIKLADIÐI ÝÇÝN)
Mrshl piyasadaki senet sayýsý 4.212.887 anlýk fiyat 2.317 TL (son 10-15 yýl sürekli zarar, benim gözümde deðeri olmayan firmadýr. SÜREKLÝ ZARAR AÇIKLADIÐI ÝÇÝN)
Alcar piyasadaki senet sayýsý 1.721.734 anlýk fiyat daha yeni ! 1.754 TL...
Bunun gibi daha bir çok sýð hisse var...
Ülkemizin en büyük firmalarýndan Alarko holding e ait geçmiþinde hiç zarar açýklamayan ÜLKEMÝZÝN GÜZÝDE firmalarýndan ALCAR...
Bünyesinde dünya markalarý TOSHÝBA VE CARRÝER markalarýný barýndýran ALCAR..
Ayrýca Türkiye de kendine rakip gördüðü DAÝKÝN TÜRKÝYE sermayesi 1.100.000.000 TL!!! Bizim ortaðý olduðumuz GÜZÝDE firma 21 Y I L D I R S E R M A Y E. A R T T I R M A M I Þ, mevcut sermayesi 10.800.000 TL dir yani kendilerine rakip gördükleri firmanýn YÜZDE BÝR Ý BÝLE DEÐÝL !!!...
Son olarak tahtadaki speðin KALÝTESÝZ, BECERÝKSÝZ, PARASIZ, PULSUZ VE ZAVALLI ZÝHNÝYETTE olduðu görünüyor...
Yorumu siz deðerli KÜÇÜK YATIRIMCI kardeþlerime býrakýyorum.
Saygýlar....
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
güzel çalýþma teþekkürler,
ilave olarak Eskiþehir de ýsý pompasý üretmek üzere fabrika satýn aldý. bu yýl 11 bin adet devam ile 20 bin adet üretilecek... çoðunluðu ihraç edilecek
2. hidrojenle çalýþan kombi neredeyse tamam gibi,
ar-ge ekibi baþarýsý...
spek çulsuz olunca tahta patinaj yapýyor
Yer Ýmleri