alcar incelemedým goltaþ bilanço ile gelecek hareketten vedalasýp alcar yýkýlmam gerektýgýný hýssedýyorum. Finansman sorununu cözmelerý gerekmektedir. bununda yolu bedelliden gecer.
Bildiðim tek þey, hiçbir þey bilmediðimdir...
Namýk Kemal
Enflasyona ilk geçiþ kapsamýnda, TMS 29 enflasyon düzeltmesi sonrasý hazýrlanan bilançoda oluþan
geçmiþ yýl karlarý 1 Ocak 2022 tarihi itibarýyla 1.293.177.032 TL olup, 31 Aralýk 2023 tarihi itibarýyla
satýn alým gücü esasýna göre hesaplanmýþ tutarý 3.500.265.681 TL’dir.
bilemiyorum sanki altýnda baþka biþey var! kasasýndaký paraya enflasyon muhasebesý yappýp fabrýkave dýger varlýklarda yapamamak bana biraz þey gibi geldi...
Bildiðim tek þey, hiçbir þey bilmediðimdir...
Namýk Kemal
Sayin Dalaman;
584 milyonluk sermaye duzeltme farki var. yuzde 5000 bedelsiz yapabilir. Kaldiki ikinci ceyrek rekor bilanco ile daha da iyilesecektir.
Gerilerse alim firsati olarak degerlendirecegim kendi acimdan.
(Buyuk Hun Imparatorunun 434-453MS isimini tasiyan ) Bey e de bi lafim var. Asagi cok basarsan gereksiz yuk bindirirsin. Kantarin topuzunu kaciripta cok basayim deme. Bana illaki kendini desifre ettirdin, ky ya karsi yaptigin bu doldur bosaltin da bi sonucu olacak. Hersey para degil Vedat Beyle hakkinda ayrintili konusmaya bakar.
YTD
Çok teþekkür ediyorum. Þunun için sormuþtum. Üzerinde kadar bedelsiz dururken sadece bedelli yaptýðýnda SPK'nýn onay vermeyeceðini düþünüyorum. Zaten tek baþýna bedelliye de sanýrým gitmez. Yüksek bedelsiz ve bedelli birlikteliði... Gayet mantýklý.
CPH2125 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri