Artan

21,78 10 18:10
47,84 9.98 18:10
15,43 9.98 18:10
35,28 9.98 18:10
16,43 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

15,48 -10 18:10
10,72 -9.99 18:10
121,00 -9.97 18:10
23,04 -9.93 18:10
4,64 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.509.377.633,50 18:10
15.333.223.165,25 18:10
10.229.415.571,64 18:10
8.925.760.735,95 18:10
8.908.191.607,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8026 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    endeks 1 aylık desteğinde bozkurt hocam cidden bende merak içine girdim bakalım 1540 seviyesi salınca gömecekler mi..
    1540 altında bende 1510 a kadar boş ama yavaş gömseler iyi olur malumunuz sert tepki gelir falan ...
    BAKINIZ 1694 gene çalıştı ama long olamadık o ayrı 1 kontrat işlem devam hocam saygılar.!!
    Destekmiş dirençmiş bunlar hep hikaye, olay tamamen pozisyonlanma ile ilgili,
    anca destek diyoruz, tutup tutmayacağını bilmiyoruz...
    anca direnc diyoruz, kırıp kırmayacağını bilmiyoruz...
    Tutarsa destek ten döndü olur, kırarsa direnç ten döndü olur... Burda önemli olan tutup tutmayacağı, kırıp kırmayacağıdır. bunu grafik söylüyor mu
    Hamdım Piştim Yandım

2. Hocam bu çizgiler olmasa nasıl priceaction olayına göreceğiz...fiyat dışında herşey yalan fiyatın icinde herşey var..
    Ülkenin batık olma durumu da var imf de var cari açıkta var var da var..
    Peki neye bakacaz abi bunu diyen adamın bir bildiği olmalı
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tutarsa destek ten döndü olur, kırarsa direnç ten döndü olur... Burda önemli olan tutup tutmayacağı, kırıp kırmayacağıdır. bunu grafik söylüyor mu
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

bana göre desen olurdu. ama sen yine çalış biraz belki olur. bunu ciddi söylüyorum yabana atma bozkurt
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

4.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bana göre desen olurdu. ama sen yine çalış biraz belki olur. bunu ciddi söylüyorum yabana atma bozkurt
    Çalışmaya çalışıyorum da olmuyor, nerden bulaştırdın yauu, ne güzel tarzanca iyiydi, garancayı sökemiycez sanırım.
    O değilde koç abinin kulakları cınlasın, garanı 10.60 dan bi şortladı, o gün bu gündür tahtaya gelen dayak yiyor, bugün bizde nasiplendik
    Hamdım Piştim Yandım

Çalışmaya çalışıyorum da olmuyor, nerden bulaştırdın yauu, ne güzel tarzanca iyiydi, garancayı sökemiycez sanırım.
    O değilde koç abinin kulakları cınlasın, garanı 10.60 dan bi şortladı, o gün bu gündür tahtaya gelen dayak yiyor, bugün bizde nasiplendik
    grafik üzerinden evet bir yere varılmaz bunu bende biliyorum. sen en iyi yine tarzanca devam et. hem sen viop oynamıyomusun? garan la ne işin var
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

6.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    grafik üzerinden evet bir yere varılmaz bunu bende biliyorum. sen en iyi yine tarzanca devam et. hem sen viop oynamıyomusun? garan la ne işin var
    Sen dediya bugün tarzancayı boşver garanca öğren diye,
    günboyu terledikçe, unuttun heralde
    bende bi baktım, iki cizdim, orasını burasını gurcaladım. tamam dedim bu burdan depebilü diye deneme maksatlı şeyttiydim, şimdi girdim çıkamıyon
    100 lot 100 lot malı banamı kitliyorlar nedir bu işin aslı asdarı bi bakıversen grafikisine desteği kösteği neresi
    Hamdım Piştim Yandım

Sen dediya bugün tarzancayı boşver garanca öğren diye,
    günboyu terledikçe, unuttun heralde
    bende bi baktım, iki cizdim, orasını burasını gurcaladım. tamam dedim bu burdan depebilü diye deneme maksatlı şeyttiydim, şimdi girdim çıkamıyon
    100 lot 100 lot malı banamı kitliyorlar nedir bu işin aslı asdarı bi bakıversen grafikisine desteği kösteği neresi
    ciddimisin bilmiyorum ama açılış çok önemli. çünkü yukardan aşağı gelmesi aşağıdan yukarı yürümesi çok farklı olur. evet bayağı terlettiler gerçekten söylüyorum. ama bile biler lades oldu halbuki iki gündür kafa kağıtlar zayıf nasıl gidecek yukarı bu endeks diyende benim. böyle bir akıllıyım işte yaa... ellere verir talkın ı oldu gerisi olmadı

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •