Ya şu aga adam gibi yavaş yavaş alsa, yavaş yavaş satsa, bizde eşlik etsek süper olacak, adam höpletiyor her iyi yönde de, trene binmek için ölüyoruz her seferinde... Cins pala
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya şu aga adam gibi yavaş yavaş alsa, yavaş yavaş satsa, bizde eşlik etsek süper olacak, adam höpletiyor her iyi yönde de, trene binmek için ölüyoruz her seferinde... Cins pala
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
Abi dakikalık ta 1603 lerde yavaş yavaş aldı hakkını yemeyelim..1610 üstünde hızlandı durum bu.. olması gerekendiSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
Nosfe erken bastı longu ama malûm kademe yaptı kârda büyük ihtimalle..bu gün spotta iyi iş çıkardı kendi adıma..
1508 den aldığı o manevra varya işte o...
Bana gene mal tutturdu..biraz kademe yaptırttı.. nasip ..
Ekgyo thy garan devam şişe sattım gene dürttü beni..
Şişe bilanço çok beğendim ttkom da beğendim.. ismen de beğendim..ama sorsan balon..
İnveo bile iyi.ama burdan alınır mı..[emoji848][emoji848][emoji848]SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 lik attık bugün
Testerede biraz zarar da ettim ama yükselişi kontrat azaltarak eşlik ettim 1644 de de kapandım 220 kontrat hacim yapmışız en çok araci kurum mutlu
Eğitim amaçlı işlem yapıyorum görmediğin yaşamadığın şeyi geçmişe bakarak kodlayamazsın bana göre
.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her yaşanılan bir geçmiş olacak ama sayın nosfe..
Dün dündür bu gün bugün..benim senaryo da günlük bant açılışa göre eski veriyle hesaplanır robot çalışır ben de arge deyim bu aralar hisse de spotta daha duyarlı oluyor....
Umarım daha çok kazanırsınız emme velakin kapanislar herşeyi söyler ve yanlış anlama güne başlayan akımlardan ziyade gün bitimine eşlik eden alımlar arasında çok fazla anlayış farkı oluyor benim gözümde..yani poz alsa idim 1607 üstünde tutardım..azaltmazdım 1 dk ye göre konuşuyorumSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spotta full maldayım, öğleden sonra da isim yoğundu o nedenle pişman değilim.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri