300000000
SM-C7100 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
300000000
SM-C7100 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
3 milyon lira ile 10 u asiyo
GM 8 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba,
Güzel günler hepinizin olsun.
Hissenin yakaladýðý bir trend çizgisi var sanki. Onu paylaþmak istedim. Objektif grafik yorumlayýp kendi yorumumu katmayacaðým. Hisse YÝP'te olduðu için grafiklere önem vermeyiniz. Sadece fikir verebilir.
Bir zaman aralýðý, tarih dikkate almadan hedef olarak iþaretlenmiþ fiyatlara gelme potansiyeli var, bu dönüm noktalarýna dikkat.
Ýki mor çizgi olan paralel trend çizgisini yakalamýþ ve muhtemelen pazartesi - salý günü tavanýna deðecektir muhtemelen (10.50 deðerleri ± 0.50). Sonrasýnda paralel seyrine devam edebilir. Hafif düþüþler kesinlikle canýnýzý sýkmasýn.
Unutmayýn ki bir grafiðin çöküþü tek bir habere bakar bu pazarda.
Saygýlarýmla.
2017/12 bilançolarýna göre Öz sermayesi eksiye düþmüþ ve 3'te 2 oranýnda kaybetmiþ olan þirketler içerisinde !!!
Eskilerden Kim Kaldý Þu Piyasada-->https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=46405
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
10 yýllýk yatýrýmcýyým bilmiyordum çok teþekkürler kardeþim bravo þu anda aydýnlandým gerçekten (!). Yani o kadar büyük bir iyilik yaptýn ki tüm hisselerimi sana baðýþlayabilirim artýk gözüm kapalý þekilde.
Uðraþmayýn, satmýyoruz. Burada herkes neyin ne olduðunu biliyor.
Biz alfabeyi bitirdik, cümleyi geçip roman yazdýk. ABC'den kendi çýkarýnýza göre harf koyup insanlarýn önüne kafa karýþtýracak kapasitede olduðunuzu mu sanýyorsunuz.
Olumsuz bilgi de olumlu bilgi de durduk yere paylaþýlmaz bu þekilde. Þimdi o gönderileri güzelce yazdýðýn gibi sil. Daha önce yeterince konuþtuk biz bunlarý.
Yatýrým tavsiyesi içermez. Düþünce özgürlüðü kapsamýnda deðerlendirilmesi gerekir. Bilgilerin doðruluðu veya eksiksiz olduðu konusunda bir fikrim yok. Lütfen doðrulayýnýz. Kimse kimsenin önerisi ile yatýrým yapmasýn ya da yatýrýmýndan vazgeçmesin. Ýyi dileklerim iyi insanlarla. Allah hayýrlý kazançlar versin.
Sayýn tatarcik ;
burasý paylaþým platformu ve ben o yazýyý ayný durumda olan tüm þirketlerin forumdaki yerlerine yazdým
bilgi amaçlýdýr size orda satýn yada alýn diye bir yoruma sürükleyecek mesaj yoktur
elinizde varsa tutmak satmak yoksa almak sadece sizi ilgilendirir beni deðil
heyecan yapacak bir durum yok kýsacasý , hayýrlý günler
Eskilerden Kim Kaldý Þu Piyasada-->https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=46405
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
O zaman kabul edilebilir tabi ki iyi niyetliyse yazýlarýnýz.
Bilgilendirme için teþekkürler.
Ancak burasý yeri deðil. Psikolojik ve duygusal açýdan bunu burada görmeyi kimse istemez. Herkes biliyor durumu zaten. Fiyat bakarken bile özsermayeyi görebilir herkes internet üzerinden.
Tepki alacaktýnýz ben gördüm ben tepki verdim. Tekrarlýyorum kaldýrsanýz daha uygun olur.
Yatýrým tavsiyesi içermez. Düþünce özgürlüðü kapsamýnda deðerlendirilmesi gerekir. Bilgilerin doðruluðu veya eksiksiz olduðu konusunda bir fikrim yok. Lütfen doðrulayýnýz. Kimse kimsenin önerisi ile yatýrým yapmasýn ya da yatýrýmýndan vazgeçmesin. Ýyi dileklerim iyi insanlarla. Allah hayýrlý kazançlar versin.
Yer Ýmleri