Originally Posted by
ercanbay
Merhaba,
Kemal Zorlu...
Afferin Kemal Zorlu, marifetmiþ gibi de, 17:40 da göndermiþsin haberi...
Ne acayip bir insansýn sen?
Sen bir kýsým haczin kaldýrýlýp, araçlara, taþýnmazlara ve patentlerine haciz konmasýný iyi bir þey mi zannettin de, bu haberi apar topar gönderdin, yoksa kötü olduðunu düþünerek mi?
Bir acayip insansýn sen Kemal Zorlu...
Þu 12 milyon dolarý ne için aldýn ve ne yaptýn? Onun açýklamasýný bir yapsana...
Yapmak zorundasýn...
Mahkeme bu kararý verdiyse, þirketi sorumlu tutuyor ve adamý haklý buldu demektir...
------------
Arkadaþlar, bu acayip insan, bana göre bütün bunlarý planlý yapýyor ve herkesin hakkýna giriyor. Bu hacze giden arkadaþ, þahsi mülklerininin üzerine gitse, daha çabuk netice alýrdý. Zorlu'nun o kadar þahsi mülkü yok mu?
Hisselerde inat edip, satmayan o kadar çok insan tanýyorum ki...
Büyük lotlar, büyük miktarlar...
Zorlu bu insanlarý biraz zor çözersin...
Biraz vicdanlý, biraz dürüst ol yatýrýmcýna...
Sen dürüst bir iþadamý olarak biliniyorsun ama;
Ýyi haberleri geciktiriyor, kötüleri an geçirmeden yolluyorsun. Ve 12 milyon dolar borç yaparak þirketi mesuliyet altýna sokuyorsun.
Hisseleri bilinçli olarak düþürüp, insanlarý kaçýrmaya çalýþýyorsun...
Bu paranýn akýbetini açýklamak zorundasýn. Hem de Kap yoluyla. Madem bu yüzden þirketler icralýk oldu, Kap aracýlýðý ile duyduk, hisseler 9.40 dan 6.27-6.02 ye düþtü, iþte bu yüzden Kap yoluyla açýklaman lazým.
Vakýfbank haberini pazartesi açýklamýþ olsan bile, hisseleri 20.xx lere taþýyacak bir haberin bilinçli olarak aðzýna ettin ve önemsizleþtirdin...
------------------
Arkadaþlar,
Yeniden deðerlemeler yapýldýðýnda, þirketlerin muhtemel deðer artýþýný yazmýþ bir tahminde bulunmuþtuk. Tekrar yazmayacaðým.
Ayrýca sürece katkýda bulunacak bir Basmane protokolü var. Ýçeriðini bilmiyoruz ama, en kötü senaryoda arsanýn satýþ bedeli artý yapýlan masraflar gelecek...
Fabrikanýn çok iyi çalýþtýðýný zaten biliyoruz.
Borçlar, yukarýdaki deðer artýþlarýný yanýnda bir þey deðil. Esamesi okunmaz.
Kemal Zorlu'nun, gizli kapaklý yaptýðý iþleri artýk sýrasýyla açýklamasý, Kap'a bildirmesi ve yatýrýmcýyý bilgilendirmesi gerekiyor...
Eski arkadaþlar, zaten beklemedeler ancak hisseye yeni giren arkadaþlarýn yine zararla çýktýklarýný düþünüyorum.
Yeniden deðerlemelerin bir çoðu 6/2018 de görülebilecektir. O zamana kadar Vakýfbank açýklamasýnýn da gelmesi gerekiyor. Döviz riskli ve bu anlaþmanýn yapýlýp bu yükten kurtulmasý gerekiyor...
Siz kararýnýzý verirsiniz, al-sat yorumu yapmýyorum, ancak bu kiþisel icra iþinin birden hisselerin deðerlenmesini engellemek, gelecek haberleri ise deðersizleþtirmek için olduðunu düþünüyorum ve bu düþüncem sadece beni baðlar.
Yine çok yazdým.
Saygý ve selamlarýmla, iyi bir hafta sonu diliyorum.
Yer Ýmleri