Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
13,09 10% 10,90 Mn 13,09 / 13,09
87,45 10% 635,00 Mn 78,70 / 87,45
22,02 9.99% 206,50 Mn 20,02 / 22,02
25,32 9.99% 68,43 Mn 22,70 / 25,32
30,16 9.99% 1,84 Mr 28,14 / 30,16
1.053,00 -10% 16,61 Mn 1.053,00 / 1.053,00
14,60 -9.99% 983,11 Mn 14,60 / 17,35
13,35 -9.98% 38,96 Mn 13,35 / 13,35
12,48 -9.96% 407,45 Mn 12,48 / 12,79
1,75 -9.79% 302,16 Mn 1,75 / 1,96
308,25 -1.99% 17,26 Mr 305,25 / 311,50
132,00 8.82% 15,02 Mr 114,00 / 132,00
3,14 -1.88% 12,96 Mr 3,08 / 3,22
284,00 7.58% 12,78 Mr 260,00 / 284,00
420,25 -1.23% 11,48 Mr 418,25 / 431,00
18,98 1.99% 716,50 Mn 18,36 / 19,08
73,20 -0.68% 8,75 Mr 72,85 / 74,05
284,00 7.58% 12,78 Mr 260,00 / 284,00
741,50 1.99% 4,00 Mr 720,50 / 743,50
95,65 -1.54% 576,94 Mn 94,25 / 96,75
111,90 -0.36% 293,60 Mn 110,80 / 112,70
31,38 1.49% 126,31 Mn 30,10 / 31,66
10,59 3.62% 645,46 Mn 10,12 / 10,70
82,20 -1.14% 450,82 Mn 81,60 / 83,75

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 179/500 ÝlkÝlk ... 79129169177178179180181189229279 ... SonSon
Arama sonucu : 3995 madde; 1,425 - 1,432 arasý.

Konu: MZHLD Mazhar Zorlu Holding

1.  Alýntý Originally Posted by ruzgar Yazýyý Oku
    Sn. Ercanbay, artýk bu Vakýfbank iþi çok gecikti. Küçücük pürüzler bahane edilerek süreç gereðinden çok fazla uzatýldý.En kýsa sürede muhasýblaþýp yakýn izleme pazarýndan çýkýþ için baþvuru yapýlmalýdýr.Bu borca faiz karþýlýðý adý altýnda bilonçolardan pay ayrýldý. O ayrýlan paylar dönem karýný etkiledi. Artýk bu iþin kaçarý kalmadý. Yýllardýr olumlu görüþmeler devam ediyor ama nasýl oluyorsa bir türlü neticelendirilmiyor. Ayrýca bu formlar da 4-5 nicklerle yazý yazanlar son günlerde 3 nickle yazýyor, sanki farkýnda deðiliz ve hiçbir þey bilmediði halde çok bilmiþlik yapýyor. Amacý ne demeyeceðim kendi de bilmiyor ne yaptýðýný.
    Sayýn rüzgar
    Yaptýðýnýz anlamlý paylaþýmýnýzýn baþlangýç ve sonuç bölümü ne bakýldýðýnda, cevap aradýðýnýz, soru yönelttiðiniz çok bilen DEÐERLÝ..!! baþlangýç bölümünde ki yorumunuza cevaben manipülatif bir dil kullandýðýný belirtirken,kimleri manipüle ettiði aþikardýr.

Sonuç bölümünüze DEÐERLÝ..!! kendisinin yorumunda hiç deðinmediði, fakat kendi yorumuyla baðdaþtýðýnýn farkýnda bile deðil, yorumunuzun son bölümünün ilginç yaný bu forumda 4 - 5 nickle yazý yazanlarýn son günlerde 3 nickle yazdýðýnýzý belirttiðiniz DEÐERLÝ ..!! size cevaben yazdýðý yorumunda bu konuya hiç deðinmemekle birlikte, kendisinin 4 - 5 nickle yazanlarý manipüle ettiði aþikardýr..!! Hocalarý ne yediðini----- biliyor da, ama sizin dediðiniz gibi 3 nickle yazan amacý ne demeyeceðim, kendide ne yediðini bilmiyor..!! 4 - 5 nickle yazan karaktersiz ve kalleþtir, yanlýþ anlamayýn bu ifadeler küfür teþkil etmez, þahsa münhasýran sýfatlar olduðunu DEÐERLÝLER bizlerden daha iyi bilirler..!!

DEÐERLÝLER ..!! düþünebilin diyeceðim ama...? BALIK, sýnýz hafýzanýz yok, sonra biri geliyor yaðýnýzý içiyor ve hafýzasý güçleniyor... HAYATA BAK...!!

ANLATABÝLDÝM...!!

Sayýn rüzgar senden esinlendim bir hata yaptýmsa özrümü kabul et.

2. Arkadaþlar bakýnýz aþaðýda twitter adresinde çýkan haberdeki olayla ilgili testler olumlu olursa ve talep baþlayýnca MAZHAR ZORLU HOLDÝNG ve EGEPLASTýn nerelere gidebileceðini düþünemiyorum bile,bugünkü haber:
    Plastik yol. Asfalttan çok daha kolay ve ucuza döþeniyor. Asfalttan üç kat daha dayanýklý. Üzerinde su birikintisi kalmýyor. Ýçinden çok rahat kablo döþenebiliyor. Ve Hollandada test ediliyor.(Düþünebiliyormusunuz binlerce km yolun plastikten yapýlma ihtimali var,testler olumlu olursa sektörün en büyüklerinden olan EGEPLAST ve dolayýsýyla MAZHAR ZORLU HOLDÝNG için dönüm noktasý olacaktýr.)
    https://twitter.com/search?q=https%3...81856&src=typd

3.  Alýntý Originally Posted by ercanbay Yazýyý Oku
    Merhaba,
    Sayýn ksnvsn;

Anladýk, egon yine tavan yapmýþ. Anlaþýlmaz yazýlarýný tam anlayacak gibi oluyorum, bir de bakýyorum ki Sokrates gibi baðlamýþsýn cümleyi. Sokrates, karmaþýk konuþur ama nihai olarak anlaþýlýr bir þekilde cümleleri baðlar. Þekspir mi desem? O daha anlaþýlmazdýr, sizin gibi þiirsel yazar. Ama kýyakçýlýk-ayakçýlýða yer vermez. Ýngiliz düþmaný olmanýza raðmen, ben Þekpir hayranýsýnýz diyeceðim.

Sizin anlamadýðýnýz; Ben Kemal Zorlu adýndaki zatý, kendi kriterlerime göre, küçük yatýrýmcýnýn anlayacaðý ve sorgulayacaðý þekilde eleþtiriyorum. Adamýn her iþinin karýþýk olduðunun farkýnda mýsýnýz? Ve bu karmaþanýn çoðunun bilerek, planlayarak yapýldýðýný gözlemlemiyor musunuz?
    -------------------------------------------------------------
    Basmane'yi ayrý tutayým bu durumdan. Basmane Kemal Beyi çok sýkýntýya sokmuþ, zorlamýþ ve maðdur etmiþtir.

Ben KY'yi aydýnlatmaya, Kemal Beyin bazý þeyler için harekete geçmesini saðlamaya çalýþýyorum da; Siz ne yapmaya çalýþýyorsunuz anlamakta zorluk çekiyorum.

Kemal Beyi anlatmaya, onu aklamaya çalýþýyorsanýz, açýk açýk adamýn neler yaptýðýný anlatýn da, biz de bilgilenelim. Maðduriyetini biliyoruz...
    Baþka?

Biliyorsanýz yazýn, bilgilenelim. Örneðin Vakýfbank görüþmeleri sýr deðil. Ne biliyorsunuz? Ýcra davasýna müdahil olmuþsunuz. Baþka davalara da müdahil oldunuz mu? Anlatýn öðrenelim.

Ýngiliz'ler Ýrlanda'lýlarýn analarýný becermiþler.., bir seferinde yazmýþtýnýz. Ýngiliz kim, Ýrlandalý kim?

Buraya gelip anlaþýlmaz edebiyatýnýzla-alýntýlarýnýzla bir þeyler yazýp gidiyor, insanlara çatýyorsunuz.

Teþbih, tecahül-i-arif, hüsnü-talil yapacaksanýz, anlaþýlýr yapýnýz yada bir tercüme kýlavuzu yazýnýz. Yazýlarýnýzý o tercüme kýlavuzunuza göre okuyalým.
    Peki; Ýcra davasýnýn 4 sene aradan sonra tekrarlanmasýnýn ve bunun hisselerin bir yükseliþ trendinde olduðu zaman gelmesinin sebebini açýklayabilir misiniz?
    Ayrýca, alacaklý neden Kemal Zorlu'nun þahsi mülklerine gitmemiþ de, direk ihtiyati haciz ile þirkete gelmiþtir.
    Ayrýca davanýn öðrenilme tarihi ile icraya kadar geçen zaman içerisinde ne yapýlmýþ-yapýlmamýþtýr.
    Ayrýca biz KY olarak neden sonra öðrenmiþiz? Ýnsanlar 7-9 bandý arasýnda alým yaparken.

Peki; Denetçi neden görüþ bildirmiyor?
    Denetçi yeterli veri bulamadýðý için mi? Kemal Bey denetçiyi yeterince aydýnlatamadýðý için mi?
    Yada Kemal Bey bu durumdan hoþlandýðý için mi?

Yoksa, denetçi öyle talimat aldýðý için mi? Senelerdir, görüþ bildirmekten kaçýnan bir þirketi "Yahu bir de baþkasýný deneyelim" diye deðiþtirirsiniz.
    Denetçi geliyor, bazý þeyleri anlýyor, bazýlarýný anlamýyor, neticede görüþ beyan edemiyor...

Netice ne? Ulusal Pazara çýkmak için mazeret olarak karþýmýza çýkýyor.

Vakýfbank borcu ödendi mi, ödenmedi mi? Raporda ne diyor? "Görüþmelerimiz olumlu bir þekilde devam etmektedir." Hiç "Ne görüþmeymiþ!" arkadaþ dediniz mi?
    Teknik olarak o borç ödenmiþ sayýlmýyor mu? Banka icra yoluyla borcunu aldý. Üstüne geçirmediði için, bilançoda borç olarak görünüyordu. Bu yüzden faiz iþletilmeden sabit kaldý. Þimdi bankaya geçtiðine göre, o borç ödenmiþ olmuyor mu? Kalan küsüratý da bir anda ödeyecek parasý var.

Hani deseler ki, "Vakýfbank borcu, bankanýn fabrikayý tapulamasýndan sonra ödenmiþ olup, fabrika binasýný geri almak için görüþmelerimiz devam etmektedir..." bu olur...
    -------------------------

Dediðiniz gibi, katýlýyorum "Her þey Kemal Zorlu'nun kafasýnýn içinde olup bitiyor"

Sizce bu cümle adil ve mantýklý mý? Makul mü?

Her þeyi kendine saklayan, yatýrýmcýsý için kýlýný bile kýpýrdatmayan bir insan, Ýnsan mýdýr?

Beni xtir et. 22 senedir bekleyen, ölümde, sýrada benden epey önce olan (Allah bilir de) ve halen kendisini savunan bir insan için ne yapmýþtýr?
    Hisselerin potansiyeli çok yüksektir. Mal varlýklarý, çok iyi çalýþan bir fabrika, iyi bir yönetim...

Ama ne? Kýlýný kýpýrdatýyor mu Sayýn Knsvsn?

Ulusala çýkmak neden önemli?

Hayýr fiyat artacaðý için deðil. Ýnsanlar, sürekli müzayedede alýcýyý-satýcýyý anlýk görüp hisselerini satýp çýkabilecekler. Forumdaki X þahsý için 350 K hissesi var diyorlar. Hadi satsin çýksýn bakalým. Bir haftada 50 K satýp çýkamaz, çýksa fiyat 2 yi görür.

Neden Kemal Bey Ulusala çýkmak istemiyor? Ýþte tam da bu yüzden. Ulusalda yeni oyuncular iþin içine girer, hisse inanýlmaz fiyatlara ulaþabilir. Benim gibi eþeði bulmuþ taþýtýyor hisseyi, býktýrýp sattýracak. Ucuza almak istiyor.

Tahtadaki olumsuzluklar, hissenin iyi haberlere bile bir tavan tepkisi vermemesi ne? Bunu da açýkla bana. Madem ayný gemideyiz, Ky olarak, bunu Kemal Beyin yapmadýðýna ikna et beni.

Tahtadaki hiç bir büyük oyuncu sürekli ayaðýna sýkmak istemez. Bu kadar da beklemez.

Malýn çoðu, bilginin çoðu, neyin ne zaman olacaðýný biliyorsa, o ayrý.

Yüksek bir fiyatla, daha az bir malla bedelsiz vermek istemezsiniz...Ýstemiyor. Ne zaman vereceðini de kendi biliyor.
    ------------

Neyse, kardeþim. (kardeþim diyorum, senden yanayým ama sen yine hasým olarak geleceksin karþýma)

Eðer Kemal Zorlu'nun bildiði, tanýdýðý has adamlarýndan biri deðilsen beni anlamýþtýrsýn.

Senden ve burada parasý baðlý herkesten yanayým.

Kemal Bey'e de bir daha sesleniyorum. Þeffaf ol. Biz ortaðýz. Bizi zamanýnda ve doðruca bilgilendir.

Þu EgeYýldýzý da halka aç artýk. Paralarý, karý orada buharlaþtýrmandan ben býktým artýk. Birileri iyi bir soruþturma açacak sana.

Saygýlarýmla kardeþim,

Burada birileri birilerine övgüler dizebilir. Kimseye zararý yok. Yeter ki Zulmedenlere dizilmesin o övgüler.
    DEÐERLÝ ercanbay

Anlatmaya çalýþtýðýnýz yorumlarýnýz içindeki yorum dýþý belden aþaðýya eliniz erdiðince örnekler vererek dokundurduðunuz anlayanýn anladýðý..!! Fakat sizin anlattýðýnýz dilden anlatmaya KALDIRDIÐIMDA anlamamakta ýsrar ediliyorsa demek ki sizlerde bir sorun var.Sizlere piskoloðumu önermiþtim..!! Bu tavsiyemide kabul görmediyseniz demsk ki zevk alýyorsunuz. Neticesinde anlatmak istediðinizi anlamadýðýnýz ortaya çýkýyor..!!
    --------------------------------------------------------------------
    EGOSUNU SEVDÝÐÝM..!! AYAÐA KALDIRAN SENSÝN ..!!
    Zamanýný kollasamda belden aþaðýya yorumlarýnýzýn baðýra baðýra HOROZU olmak istemezdim.Sizleri yetiþtiricem diye zamansýz zamansýz KAFAMI kaþýyýp benim BAÞIMI kestirtemezsiniz..!! ( Erken öten horozu baþýný keserler misali ) Ben ingilizmiyim ..!! Benim BAÞIM elhamdulilah kesik..!! SOKRATESÝNÝDE...? SHEKSPÝRÝNEDE...? Baþlatma atalarýndan Ýngilizlerin ve Ýngilizce yazan Ýrlanda'lýlarýn birbirlerine nasýl KIYAK geçtiðini daha önce istatistiksel bilgi olarak sunmuþtum...!!
    -------------------------------------------------------------------
    Sizin yorumlarýnýzýndan anladýðým bildiðiniz fakat bilmiyormuþ gibi doðruluk payýný birilerine tastik ettirmek amaçlý olduðunuzu, ama kriterinizin alttan alta indikçe alçalttýðýnýz. Bunu da yatýrýmcýlara sorgulattýðýnýzý düþünüyorsunuz. Ancak bu hisselerin kaderi yorumlarýnda çok yazanlarýn deðil..!! çok araþtýran , cok analiz yapan ve çok okuyanlarýn elindedir. Özellikle benim yorumlarýmý anlamlandýramadýðýnýzdan dolayý iyi yaptýðýnýzý bildiðimiz kendi aranýzda GRUBA girip birbirinize KIYAK geçerek kamuoyu oluþturup kararlarýnýzý ve düþüncelerinizi gözden GEÇÝRÝNÝZ..!!
    BASMANE VE VAKIF BÝR BÜTÜN ÝÇÝNDEDÝR
    Basmaneyi nasýl ayrý tutarsýn..? 21 sene önce yola çýkýlmýþ bunun neticesinde holding ve þirketler... Vakýf bank ve sonrasýnda o dönemde... eli kolu baðlanmýþ, hiçbir ihaleye neticesinde yatýrýmlara .. teþviklere firsat eþitliðine sokulmamýþ. Ýlerki dönemde TMSF ihale sürecini nasýl baþlattýðý ve son anda ihale Þartnamesini nasýl bir oldu bittiye getirildiði ve o dönemde ki rüzgarlarý siz ve sizin gibiler haber deðeri olmayan ama sizlerin çarþaf çarþaf yorumlarýnýzda çukur gitti .. arsa gitti .. o gitti bu gitti .. diyerek K.Z. aklýnýzca eleþtirerek yetmiyormuþ gibi birde aðza alýnmayacak yorumlarda bulunup TÝ geçtiniz DEÐERLÝLER ..!! K.Z yi siz ne sanýyorsunuz. Adam çelik çomak mý oynuyor..!! Sizler daha meþe oynamaya devam edin.!! Kolay mý herþeye raðmen bunca sene dik durabilmek.Milyon dolarlýk var olan sorunlarý bu zamanda kaç kiþi sonuçlandýrma noktasýna taþýyabilirdi. Þimdi sürecin deðiþtiði, rüzgarlarýn ters estiði, EGOSU olanlarýn EGOLARINI üþütmemelerini sýcak tutmalarý ve sonunda pozisyonlarýný ayakta kalabilmek , iþin zevkini kaçýrmamak için diþlerini biraz daha sýkmalarýný dilerim.
    Bu kadar çok sorularýna cevap arayacaðýna genel kurula katýlan sana kýyak geçen AVATTAN alacaðýna kendin katýlmaný tavsiye ederim. Sana bir TÜRK KARDEÞÝN olarak seveceðini bildiðim atasözümüz kulaðýna KÜPE olsun. ( Her elini tutaný dost ..!! Her canýný sýkaný düþman görme ..!! ) Kardeþim dediðin AVAT ve EKÜRÜSÜNDEN bana ulaþabileceðini bilmekteyim. Sorduðun ve ya sorabileceðin tüm sorularýn cevabýný öðrenmek istiyorsan kendine bir KIYAK yap, YÜREK ye bana ulaþ ki bu sayfalar da AVATININ dediði gibi en NETT .. en doðru yorumlarý bu sayfalarda paylaþarak kýdemine kýdem katarsýn.
    Bana hep soruyorlar ama sen sorma HOROZ kardeþinim ya ..!!
    tavuk mu yumurtadan çýkar ..??
    Yumurta mý tavuktan çýkar ..??
    Bana sorucak olursanýz ben anlamam.............

KARDEÞÝN

4.  Alýntý Originally Posted by knsvsn Yazýyý Oku
    DEÐERLÝ ercanbay

Anlatmaya çalýþtýðýnýz yorumlarýnýz içindeki yorum dýþý belden aþaðýya eliniz erdiðince örnekler vererek dokundurduðunuz anlayanýn anladýðý..!! Fakat sizin anlattýðýnýz dilden anlatmaya KALDIRDIÐIMDA anlamamakta ýsrar ediliyorsa demek ki sizlerde bir sorun var.Sizlere piskoloðumu önermiþtim..!! Bu tavsiyemide kabul görmediyseniz demsk ki zevk alýyorsunuz. Neticesinde anlatmak istediðinizi anlamadýðýnýz ortaya çýkýyor..!!
    EGOSUNU SEVDÝÐÝM..!! AYAÐA KALDIRAN SENSÝN ..!!
    Zamanýný kollasamda belden aþaðýya yorumlarýnýzýn baðýra baðýra HOROZU olmak istemezdim.Sizleri yetiþtiricem diye zamansýz zamansýz KAFAMI kaþýyýp benim BAÞIMI kestirtemezsiniz..!! ( Erken öten horozu baþýný keserler misali ) Ben ingilizmiyim ..!! Benim BAÞIM elhamdulilah kesik..!! SOKRATESÝNÝDE...? SHEKSPÝRÝNEDE...? Baþlatma atalarýndan Ýngilizlerin ve Ýngilizce yazan Ýrlanda'lýlarýn birbirlerine nasýl KIYAK geçtiðini daha önce istatistiksel bilgi olarak sunmuþtum...!!
    Sizin yorumlarýnýzýndan anladýðým bildiðiniz fakat bilmiyormuþ gibi doðruluk payýný birilerine tastik ettirmek amaçlý olduðunuzu, ama kriterinizin alttan alta indikçe alçalttýðýnýz. Bunu da yatýrýmcýlara sorgulattýðýnýzý düþünüyorsunuz. Ancak bu hisselerin kaderi yorumlarýnda çok yazanlarýn deðil..!! çok araþtýran , cok analiz yapan ve çok okuyanlarýn elindedir. Özellikle benim yorumlarýmý anlamlandýramadýðýnýzdan dolayý iyi yaptýðýnýzý bildiðimiz kendi aranýzda GRUBA girip birbirinize KIYAK geçerek kamuoyu oluþturup kararlarýnýzý ve düþüncelerinizi gözden GEÇÝRÝNÝZ..!!
    BASMANE VE VAKIF BÝR BÜTÜN ÝÇÝNDEDÝR
    Basmaneyi nasýl ayrý tutarsýn..? 21 sene önce yola çýkýlmýþ bunun neticesinde holding ve þirketler... Vakýf bank ve sonrasýnda o dönemde... eli kolu baðlanmýþ, hiçbir ihaleye neticesinde yatýrýmlara .. teþviklere firsat eþitliðine sokulmamýþ. Ýlerki dönemde TMSF ihale sürecini nasýl baþlattýðý ve son anda ihale Þartnamesini nasýl bir oldu bittiye getirildiði ve o dönemde ki rüzgarlarý siz ve sizin gibiler haber deðeri olmayan ama sizlerin çarþaf çarþaf yorumlarýnýzda çukur gitti .. arsa gitti .. o gitti bu gitti .. diyerek K.Z. aklýnýzca eleþtirerek yetmiyormuþ gibi birde aðza alýnmayacak yorumlarda bulunup TÝ geçtiniz DEÐERLÝLER ..!! K.Z yi siz ne sanýyorsunuz. Adam çelik çomak mý oynuyor..!! Sizler daha meþe oynamaya devam edin.!! Kolay mý herþeye raðmen bunca sene dik durabilmek.Milyon dolarlýk var olan sorunlarý bu zamanda kaç kiþi sonuçlandýrma noktasýna taþýyabilirdi. Þimdi sürecin deðiþtiði, rüzgarlarýn ters estiði, EGOSU olanlarýn EGOLARINI üþütmemelerini sýcak tutmalarý ve sonunda pozisyonlarýný ayakta kalabilmek , iþin zevkini kaçýrmamak için diþlerini biraz daha sýkmalarýný dilerim.
    Bu kadar çok sorularýna cevap arayacaðýna genel kurula katýlan sana kýyak geçen AVATTAN alacaðýna kendin katýlmaný tavsiye ederim. Sana bir TÜRK KARDEÞÝN olarak seveceðini bildiðim atasözümüz kulaðýna KÜPE olsun. ( Her elini tutaný dost ..!! Her canýný sýkaný düþman görme ..!! ) Kardeþim dediðin AVAT ve EKÜRÜSÜNDEN bana ulaþabileceðini bilmekteyim. Sorduðun ve ya sorabileceðin tüm sorularýn cevabýný öðrenmek istiyorsan kendine bir KIYAK yap, YÜREK ye bana ulaþ ki bu sayfalar da AVATININ dediði gibi en NETT .. en doðru yorumlarý bu sayfalarda paylaþarak kýdemine kýdem katarsýn.
    Bana hep soruyorlar ama sen sorma HOROZ kardeþinim ya ..!!
    tavuk mu yumurtadan çýkar ..??
    Yumurta mý tavuktan çýkar ..??
    Bana sorucak olursanýz ben anlamam.............

KARDEÞÝN

Yazýya bak hizaya gel.Tabi ki birþey anlayana.Muhtemelen akýl saðlýðý bozulmuþ birine ait gibi.

Ayrýca Sayýn ercanbay'ýn týrnaðý olamazsýn.Merak eden üyeler geriye dönük yazýlarýnýzý karþýlaþtýrarak okuyabilirler.

5.  Alýntý Originally Posted by Batýrýk 67 Yazýyý Oku
    Yazýya bak hizaya gel.Tabi ki birþey anlayana.Muhtemelen akýl saðlýðý bozulmuþ birine ait gibi.

Ayrýca Sayýn ercanbay'ýn týrnaðý olamazsýn.Merak eden üyeler geriye dönük yazýlarýnýzý karþýlaþtýrarak okuyabilirler.
    SAYIN Batýrýk 67 aynen size katýlýyorum. Bir yazý anlaþýlmamasýný için anca böyle yazýlýr. Bir sayfa yazý var enteresan olan içinde bir þey yok, sanki Dut aðacýndan yapýlmýþ saz misali vurdukça ötüyor. Öttükçe saçmalýyor tam bir kýsýr döngü olmuþ.

6.  Alýntý Originally Posted by Batýrýk 67 Yazýyý Oku

Alýntý Originally Posted by Alexandr Yazýyý Oku
    SAYIN Batýrýk 67 aynen size katýlýyorum. Bir yazý anlaþýlmamasýný için anca böyle yazýlýr. Bir sayfa yazý var enteresan olan içinde bir þey yok, sanki Dut aðacýndan yapýlmýþ saz misali vurdukça ötüyor. Öttükçe saçmalýyor tam bir kýsýr döngü olmuþ.
    Merhaba,

Deðerli Kardeþlerim,

Estaðfurullah diyorum.

Ben deðerli Kardeþimle çatýþmamaya çalýþýyorum, kendisi çýkýp geliyor. Ben kendimi anlatýrým, siz polemiðe girmeyin derim. Sayýn ksnvsn, bir gün beni anlayacaktýr diye umut ediyorum.

---------------

Benim görüþüm;

Güzel yazý olmuþ. Aslýnda en anlaþýlýr yazýsýný yazmýþ Kardeþim. Bir yazýsýný daha anlaþýlýr bulmuþ, tebrik etmiþtim.

Haklý olduðu yerler var. Onu anladýðýmý bilmesini isterim. Mesela, Basmane süreci konusunda haklý.

Haklý da, daha önceki süreçlerde, kaybolan arþive kaldýrýlan yazýlarýmýzda bu konularda çok yazdýk. Onlarý kaçýrmýþ.

Diðer taraftan, benim yazýlarýmdaki temel konunun, "iletiþim eksikliði-Bilgilendirme eksikliði-haber yoksunluðu..." olduðunu çözememiþ.

Bir kaç yazýsýnýn altýnda, "Her þey K.Z nin kafasýnda olup bitiyor..." ibaresi vardý.

Ben de diyorum ki, her þey neden onun kafasýnda olup bitsin ki? Bizi de bilgilendirsin. Haber kanallarýný açýk tutsun.

Þu anda, haber deðeri taþýyabilecek 10 larca þey var. Konuþuluyor ve forumda üstü kapalý olarak yazýlýyor.

Neden bunlarý Kemal beyin aðzýndan duymuyoruz?

Neden tahtadaki, algýlara-yanlýgýlara müdahele etmiyor senelerdir? Kendisi yapmýyorsa eðer...

Büyük iþlerin peþinde olduðunu biliyor tahmin ediyoruz da, biz bu iþlerin neresindeyiz? 12-13 senedir beklerken, sýhhatli bir bilgiyi hak etmiyor muyuz?

Belden aþaðý hiç bir yazým yok. Manipülatif yazdýðýmý geçen yazýlarýmýn birinde söylemiþtim. Ancak bu amacýmýn sadece, "Kemal Beyi daha þeffaf olmasý" için yaptýðýmý da eklemiþtim.

"Türk" Olduðunu yazmasý vurgu yapmasý da, bence çok güzel. Atam ne güzel söylemiþ. "Ne Mutlu Türk'um diyene" diye.
    Etnik kökenli arkadaþlar alýnmasýn da, sýnýrlarýmýz içerisinde yaþayan herkes Türk'lükle öðünmelidir de. Bizim siyasilerimiz, bizi ayrýþtýrmaya çabalarken, Dünya devletleri tam tersini yapýyor.
    Amerika'da ikiz kuleler yýkýldýktan sonra, Amerikan kanallarý ve Amerika'nýn dünya genelindeki haber kanallarý bir kamu spotu gibi reklam-fragman yayýnlamýþlardý;
    Her ýrktan, hemen her milletten insanlar sýrasýyla ekranda "I am an American..." diyerek, millet olmaya çabaladýklarýný, yani "Amerikalý" olduklarýný söylüyorlardý. Ben Amerika'da 8 sene yaþadým. Oradan biliyorum. Ýkiz kuleleri kendileri yýktýlar ve bunu etnik kimlikleri birleþtirmek için kullandýlar. Oldu mu? Bence oldu. Ayrýca, faturayý Müslümanlara keserek, dýþarýdan gelenlere ve içeride hali hazýrda yaþayanlara çok alanda kýsýtlama getirmek için araç olarak kullandýlar.

Bizde de tam tersini yaptýlar. Bizim siyasileri dolmuþa bindirerek, Büyük Türk Milletini parçalara ayýrmaya baþladýlar.
    Ünlülerimizden baþlayarak, Televizyonda ismi halkça bilinenler, kahvelerde ve sokaklarda ise vatandaþ, "Ben aslýnda Yugoslav, Bulgar, Ýran yada Azerbaycan göçmeniyim.., Kürtüm, Aleviyim..." diye sözlerine baþlar oldu.

Bu ayrý bir konu, geniþ bir konu. Nerden geldik? Kardeþimiz "Türk'üm" diye vurgu yapmýþ. Öpüyorum Kardeþimi.

Bu Vatan uðruna her an ölmeye hazýrsan ve tereddüt etmiyorsan; "Türk'sün" kökenin, dinin ne olursa olsun. Ama tereddüt ediyorsan, ne boh olursan ol, Türk deðilsin, ne boh olduðun da önemli deðil zaten...

Ne demek istiyorum?

Çanakkale demek yeterli sanýrým. Her etnik vatandaþýmýzdan ve her inanç grubundan vatandaþýmýzdan yüz binlercesi yan yana Çanakkale'de Þehit oldular. "Türk'lük" budur ve bunu gerektirir.

Allah Rahmet Eylesin. Þehitlerimize, Gazilerimize ve destek olan bütün vatandaþlarýmýza. Cennetinde, en iyi yerlerde aðýrlasýn. Bir Fatiha okumayý ihmal etmeyin. (Ýnanýn yada inanmayýn, ben her gece dualarýmda anar, okuduðum sureleri havale ederim. Kabul etsin ÝnþAllah.

----------------------------------

Kemal Zorlu..; Kemal Zorlu'yu savunacaðým diye kendini zorlama kardeþim. Ben senden yanayým. Bütün çabam o.

Ayrýca, Kemal Bey benden hoþlanmasa, mahkeme mahkeme süründürür. Kemal Beyin yazýlarýmý okuduðunu ve düþündüðünüzün aksine, gülümsediðini biliyorum.

Benim söylediðim, daha þeffaf olsun. Bu kimin zoruna gider ki?
    Geliþmeler hakkýnda daha fazla açýklama yapsýn istiyorum. Bu peki kimin zoruna gider? Kemal Zorlu'nun Zoruna gitmedikten sonra baþkalarýnýn Zoruna gitmesinin ne anlamý var ki?

Saygý ve Selamlarýmla,

*MZHLD*** MAZHAR ZORLU HOLDÝNG A.Þ.( Ortaklýk Aleyhine Dava Açýlmasý veya Davaya Ýliþkin Geliþmeler
    21.03.2019, 18:27:50

***MZHLD*** MAZHAR ZORLU HOLDÝNG A.Þ.( Ortaklýk Aleyhine Dava Açýlmasý veya Davaya Ýliþkin Geliþmeler )

Ýlgili Þirketler []
    Ýlgili Fonlar []
    Türkçe
    Ortaklýk Aleyhine Dava Açýlmasý / Davaya Ýliþkin Geliþmeler

Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
    Evet (Yes)
    Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
    Hayýr (No)
    Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
    20.02.2019
    Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
    Hayýr (No)
    Bildirim Ýçeriði

Dava Açýlma Tarihi
    24.04.2018 (ÝHTÝYATÝ HACÝZ ÝTÝRAZI)
    Davanýn Öðrenilme veya Ortaklýða Teblið Tarihi
    16.01.2018
    Davanýn Konusu
    ORTAK BORCUNDAN ÞÝRKETÝN SORUMLU TUTULMASI
    Karþý Taraf(lar)
    BÝNBÝR GIDA TARIM ÜRÜNLERÝ SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.
    Davanýn Tutarý
    12.000.000,00 $
    Dava Tutarýnýn Kamuya Açýklanan Son Finansal Tablodaki Aktif Toplamýna Oraný (%)
    YOKTUR
    Ýlgili Mahkeme ve Dosya No
    TC KARSIYAKA ASLÝYE TÝCARET MAHKEMESÝ 2017/730
    Davanýn Duruþma Tarihi
    20.02.2019
    Alýnan Karar
    HACÝZLERÝN KALDIRILMASI
    Bir Sonraki Duruþma Tarihi
    29.05.2019
    Varsa Finansal Tablolarda Ayrýlan Karþýlýk Tutarý
    YOKTUR
    Ortaklýðýn Faaliyetlerine Etkisi
    YOKTUR
    Açýklamalar

Karþýyaka Asliye Ticaret Mahkemesinin 2017/730 Esas sayýlý dosyasýnda, Þirketlerimiz aleyhine verilen ihtiyati haciz kararý, Ýzmir Bölge Adliye Mahkemesi 17. Hukuk Dairesi 2019/337 Esas, 2019/514 sayýlý kararlarý ile bügün itibariyle tamamen kaldýrýlmýþtýr.

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/749124

BIST

8. KAP: EPLAS [ ] EGEPLAST EGE PLASTÝK TÝCARET VE SANAYÝ A.Þ. Ortaklýk Aleyhine Dava Açýlmasý / Davaya Ýliþkin Geliþmeler

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/749122
    Dosyalar:

Ortaklýk Aleyhine Dava Açýlmasý / Davaya Ýliþkin Geliþmeler 2019-03-21
    Dil Seçimi
    Dil seçimi
    Türkçe
    Ýngilizce
    Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? Evet (Yes)
    Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? Hayýr (No)
    Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi 20.02.2019
    Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? Hayýr (No)
    Bildirim Ýçeriði
    Dava Açýlma Tarihi 24.04.2018 (IHTIYATI HACÝZ ÝTÝRAZI)
    Davanýn Öðrenilme veya Ortaklýða Teblið Tarihi 16.01.2018
    Davanýn Konusu ORTAK BORCUNDAN ÞÝRKETÝN SORUMLU TUTULMASI
    Karþý Taraf(lar) BÝNBÝR GIDA TARIM ÜRÜNLERÝ SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.
    Davanýn Tutarý 12.000.000,00 $
    Dava Tutarýnýn Kamuya Açýklanan Son Finansal Tablodaki Aktif Toplamýna Oraný (%) YOKTUR
    Ýlgili Mahkeme ve Dosya No T.C. KARÞIYAKA ASLÝYE TÝCARET MAHKEMESÝ 2017/730
    Davanýn Duruþma Tarihi 20.02.2019
    Alýnan Karar HACÝZLERÝN KALDIRILMASI
    Bir Sonraki Duruþma Tarihi 29.05.2019
    Varsa Finansal Tablolarda Ayrýlan Karþýlýk Tutarý YOKTUR.
    Ortaklýðýn Faaliyetlerine Etkisi YOKTUR.
    Açýklamalar
    Açýklama Karþýyaka Asliye Ticaret Mahkemesinin 2017/730 Esas Sayýlý dosyasýnda, Þirketlerimiz aleyhine verilen ihtiyati haciz kararý, Ýzmir Bölge Adliye Mahkemesi 17. Hukuk Dairesi 2019/337 Esas, 2019/514 sayýlý kararlarý ile bugün itibariyle tamamen kaldýrýlmýþtýr.

YAPIÞTIR.

Sayfa 179/500 ÝlkÝlk ... 79129169177178179180181189229279 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •