Nasýl bir ülkede yaþýyoruz..aklým almýyor...dile kolay 30 ay,,,bekle babam bekle,sonra geri ver.sonra gene bekle..yaptýrým,maptýrým yok kimseye,sadece bizlere olan oluyor ..yatýrýmcýyý düþünen kim..
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
bugunluk yeter 3,65 herseyý gosterýyor.devam edýn al gulum ver gulumlere...
Sayýn GENCO abimizin katkýlarý ile hazýrladýðýmýz evraklarý belgeleri bütün yatýrýmcýlarýn TMSF ye göndermesi herkezin yararýna olacaktýr. Mümkün olduðu kadar çok sayýda yatýrýmcýya ulaþabilirsek bir sonuç alýnacaðýný veya haklarýmýzýn korunmasýnýn saklý tutulacaðýný ifade edecek. Bu husus sadece Egs grubunu ve Güçbirliðini deðil ayný zamanda hisse senedi yatýrýmcýlarýný da çok yakýndan ilgilendirmektedir. Bizlerde her geliþimi çok yakýndan takip ediyoruz. Artýk küçük yatýrýmcýlarýnda devreye girme zamaný gelmiþtir. Bu durum ayný zamanda Eplas ve Mzhl de ilgilendirmektedir. Þuanda bu belgeleri yükleyemedim ama en kýsa sürede yükleyeceðim. Bilgisayar Sistemlerimizde bir sorun var. Bu mesajýda cep telden yazýyorum.
Ýzmir’in gündeminde uzun bir süredir yer alan ve “Basmane Çukuru” olarak bilinen alanla ilgili olarak son günlerde Folkart firmasý tarafýndan kamuoyuna bir takým açýklamalar yapýldýðýný aktaran Güçyapý A.Þ konuya açýklýk getirmek adýna bir basýn bildirisi yayýnladý.
YAPILAN AÇIKLAMA ÞU ÞEKÝLDE:
Folkart A.Þ. basýn açýklamasý hakkýndadýr:
Birkaç gündür basýnda yer alan ve Folkart A.Þ. tarafýndan ‘Basmane Çukuru’adýyla açýklama yapýlan ihalenin adý ‘Ege Dünya Ticaret Merkezi Ticari ve Ýktisadi Bütünlüðü’ ihalesidir. Bu ihale þartnamesinin 8.4’üncü maddesi taraflarýn cayma hakkýný düzenlemiþtir. Bu maddeye göre açýklamayý yapan Þirket sürenin dolmasýndan deðil caymadan bahsetmelidir.
Öte yandan yine ayný madde ihaleyi kaz*****n kusuru olmaksýzýninþaat ruhsatýnýn alýnamamasý halinde ihaleden cayma hakkýnýn doðacaðýný açýkça belirtmektedir. Oysa Folkart bu süre içerisinde Ýnþaat ruhsatý almak için ilgili Konak Belediyesi’ne bir baþvuruda bulunmamýþtýr. Bu husus ilgili Belediye birimlerince de ifade edilmektedir. Yani bu açýklamada sürenin geçmiþ olmasýndan deðil ihaleyi kazanan firmanýn - ki bu firma Folkart deðil LÝVAMÝNE A.Þ.’dir - süre içerisinde inþaat ruhsatý için baþvuruda bulunmamasý hususu gizlenmektedir.
Baþvurunun yapýlmýþ olmasý halinde ortada Mahkemelerce verilmiþ bulunan yürütmenin durdurulmasý kararý bulunmadýðý için þartnamede bahsedilen sürenin ihale alýcýsýnýn kusuru olmaksýzýn geçmiþ olmasýndan bahsedilemez, düzenlemeye göre açýklama yapan þirketin kusuru vardýr.
Yine basýnda yer aldýðý üzere TMSF tarafýndan bundan sonra yeniden ihaleye çýkýlmasý durumunda ayný iþe tekrar talip olacaðýný ifade eden bu firmaya önceki kusurlu hareketi nedeniyle itibar edip etmeyeceði ihale makamý olan TMSF’nun takdirindedir.
TMSF tarafýndan iþlemlerin bulunduðu aþama hakkýnda Þirketimize henüz resmi bir tebligat yapýlmamýþ olmasýna raðmen Þirketimizin hukuken eski hale dönen bu proje hakkýndaki iþ sahipliði ve alacaklý konumunun devam etmekte olduðu kamuoyuna saygýyla duyurulur.
Yer Ýmleri