Evet sayýn Egeduk alýcýlar 11600 kusur oldu. Satýþlar silinmeye baþladý biraz. 20.000 olursa akþama kalmaz bozulmasý
11.762 olmuþ duzeltiyim alýþ.
Mzhld de 164 bin satýcý oldu...Çýldýrdýlar mý?Hayýr ?Nasýl olsa alýcý yok,daya dayabildiðin kadar.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Sayýn batik. Alýcýlar 10.000 lota yaklaþtý. Satýþtan biraz emir silindi. Þöyle bi 20-25.000 lot alýþ gelirse psikoloji terse döner. Saðlam bir alýcý lazim
Bu arada 123 bin kaldý. Siliyorlar sürekli.
109.000 kaldý silmeye devam.
Son düzenleme : alex10; 17-01-2020 saat: 17:17.
Eplas ve Mzhld’nin 8 yýllýk fiyat grafiklerini ayný ekrana koydum.
Fiyat hareketleri bire bir ayný.
Bu hisselerin emektarlarý bilir, bu þirketin ne sorunlarý var, ne nerde bekliyor, hangi aþamada olduðunun takibindedir
þimdi gel gelelim bugün kü fotoðrafa,
en büyük iki çözülmesi gereken olay TMSF; VAKIF sonucu= pozitif sonuçlandý
basmane sonuç= sorun giderildi ( güçbirliði-tmsf) artýk bundan sonrasý proje ve belediye iliþkileri, en son onaylanan Zorlu projesi emsaldir, sanýrým burayý çok kiþi atladý, aslýnda bu olay bizim iþin olmasý noktasýnda direkt belgedir
beklentiler:
*yeniden deðerlendirme
*2019 bilançosu
*yip ten çýkýþ iþlemlerinin baþlatýlmasý
*sermaye artýrýmý
*fabrikasal iþlemler, yeni projeler, ihracat anlaþmalarý vs vs. gibi
tabiri cayizse FÜZE hazýrlamýþ sadece düðmeye basýlacak, eee bu aþamada birisi veya þuan böyle olmasýný isteyen biri kendince ayar veriyor, her zaman dediðim bir þey var bu hisselere kimse emanet para ile girmesin bugün girip yarýn zengin olayým düþüncesi hele hele hiç girmesin, bekeleyecek sabýr edecek para ile girin gerisini hiç düþünmeyin bile
el mi yaman bey mi yaman, kim ne oyun kurarsa kursun biz istediðimizi almadan bu hisseden çýkmayýz,
gerekeninde yapýlacaðýndan kimsenin þüphesi olmasýn
yasal uyarý, burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýgý kapsamýnda degildir yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmakta olup, zarar edebilirsiniz.
Açýkçasý ben 21 tl fiyatý bu kadar çabuk beklemiyordum...2007 yýlý yatýrýmcýsýnýn usd bazlý fiyatýndan döndü...bunu daha öncede belirtmiþtim...bu hissede 3 aþamalý yatýrýmcý var 2001 krizi öncesi 2007 global ortaklýk görüþmeleri...2012 vakýfbank protokolü 2 milyon usd ödeme ile baþlayan yatýrýmcýlar...
En büyük sýkýntýlarý çeken hissede hapis yaþayan yatýrýmcýlar...
Þuanda fiyat düþmüyor bence köpük alýnýyor...
Birde haber etkisiyle alýp 45 günde çok iyi kar yazanlar satýyor...haklýlarda...borsada bukadar hýzlý yükseliþi kaç kiþi yakalar...
Sn mng beklentileri çok güzel sýralamýþ...
Hisse satmanýn zor oldugu bir pazardayýz...
Umarým denge fiyatý 11 ila 12 de kalýr...
Su an sadece bir tane haber yeterli. Yip den çýkýþ için çalýþmalara baþladýk desinler önümüzü görelim. Þahsi görüþüm cuma günü döner diye bekledim. Kendi adýma hem eplas hem mzhld tabandan saðlam alým da yaptým. Pazartesi günü ben döneceðini düþünüyorum. Eplas bölümune yazdým. Þuanda hicbir ekstrayi katmadan bu iki firmanýn sadece yaptýðý esas faaliyetinden gelen karýndan dolayý yaklaþýk 20 lira olmasý gerekiyor. Zaten ulusal pazarda olsa bu fiyatlara düþmesi mucize olurdu. Sayýn altayfrt katýlýyorum. Aralýk basinda 5 liradan hisse 19.50 liraya geldi. Kar satýþý olmasý çok normal. Bende 12-14 arasi yeni bir haber gelene kadar takýlýr diye düþünüyordum. Ama 19.50 ye gitti. Þimdi kar satýþý oldu. 19.50-14.22 arasý yaklaþýk 200-250.000 lot el degistirdi. Yeni maliyetler olustu. Artýk bu hafta daha saðlam bir þekilde yeni bir yükseliþin baþlamasý gerekiyor. Bu sefer 25-26 seviyesine kadar hafif düzeltmeler ile yükselmesini bekliyorum.
Yer Ýmleri